L’alcalde d’Arenys de Munt fa contundents declaracions en un acte de Reagrupament al Baix Penedès


L’alcalde d’Arenys de Munt fa contundents declaracions en un acte de Reagrupament al Baix Penedès

“Carles Mora diu que Catalunya es una passió que passa de pares a fills i que la independència es a tocar”.

Les declaracions es van fer en l’àmbit de la calçotada que la associació independentista Reagrupament va celebrar el dissabte passat a Llorenç del Penedès

A l’acte, organitzat per Reagrupament Baix Penedès, al que van assistir-hi mes de un centenar de persones provinents de moltes comarques de Catalunya, també i va intervenir la Vicepresidenta de la formació Rut Carandell, que va anunciar la data de la propera Assemblea Nacional de Reagrupament que tindrà lloc a Barcelona el proper 21 de Març.

Tant Carandell com Mora van insistir en la necessitat de arribar a la independència a través de la normalitat i dels avantatges que aquesta suposarà per Catalunya i per  els seus ciutadans, amb la possibilitat de aprofitar per el be del país els 22.000 milions d’euros que  surten cada any per no tornar  mai més

Els organitzadors, vist l’èxit de la convocatòria, instauraran la Calçotada com punt de trobada anual del independentisme.

Els Comentaris estan tancats