comunicat de premsa.IV ASSEMBLEA NACIONAL DE REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA,VIC 19 DE JUNY


 

Comunicat de Premsa de Reagrupament Independentista de Catalunya.

La IV assemblea, ratifica i confirma la vigència del projecte polític que Reagrupament va iniciar fa dos anys amb la intenció d’obtenir la plena sobirania del nostre poble.

Davant de uns 500 associats, el president de l’associació, en Joan Carretero va rebre per unanimitat, l’aprovació de la seva gestió i el de la junta, tot i haver obtingut uns mals resultats a les ultimes eleccions al parlament. La validesa de la proposta per obtenir la independència , passant per la regeneració política i premiant l’excel·lència en tots els aspectes, tant socials com en el mon del treball, van tenir el seu aval amb la posterior elecció dels 18 nous membres de la junta nacional, escollits d’una llista oberta de 24 candidats a on en Joan Carretero va obtenir el major nombre de vots.

Les comarques de l’Alt i Baix Penedès, estaran representades a la junta nacional per dos Penedesencs, l’Esther Ponsa de Vilafranca, escollida a l’Assemblea Nacional i en Ricard Cabré de Calafell, escollit a l’Assemblea Territorial i ratificat a l’Assemblea Nacional.

Aquesta junta i en paraules del ratificat president, vol arribar a totes les poblacions de Catalunya amb la intenció de sumar esforços i voluntats per obtenir el desitjat objectiu d’assolir la independència del nostre poble. Per fer-ho, el treball i l’esforç de la seva junta i la de tots els seus associats i la participació activa en tots els nivells de la nostre societat.

Els Comentaris estan tancats