El CCN per la Declaració Unilateral d’Independència


En l’Assemblea General Extraordinària del Cercle català de Negocis, celebrada a Bigues i Riells el passat 26 de maig de 2010 es va acordar dur a terme una tàctica de pressió als partits polítics davant la proximitat de les eleccions. Aquesta consisteix bàsicament en fer incloure en el nombre màxim de partits polítics un punt programàtic prioritari, per tal que en la propera legislatura es declari la independència de Catalunya des del seu Parlament. La proposta queda redactada com segueix:

DECLARACIÓ D’ESTAT PER CATALUNYA

Si la suma de la representació parlamentaria dels partits que incloguin en el seu programa electoral la Declaració d’Estat per Catalunya, és igual o superior als 68 diputats, promourem al Parlament de Catalunya dins de la propera legislatura, la declaració unilateral de la independència.

Els Comentaris estan tancats