Laporta presenta el partit ‘Democràcia Catalana’


Segons han confirmat fonts properes al president blaugrana sortint a diversos mitjans de comunicació, anirà en coalició amb Reagrupament.

L’encara president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ultima aquests dies el seu pas a la política i, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, té previst anunciar aquest divendres que concorrerà a les eleccions de la tardor. Segons han fet saber diferents mitjans de comunicació i fonts pròximes al president blaugrana sortint, Laporta ha fundat el partit ‘Democràcia Catalana’, marca amb què vol concórrer a les eleccions amb la voluntat d’articular una coalició amb l’associació Reagrupament.

Segons les mateixes fonts, el nou partit quedarà registrat oficialment aquesta setmana. D’aquesta manera, Laporta confirmaria el seu pas a la política sense ser president del Barça, com havia compromès.

Laporta vol aglutinar les màximes voluntats possibles dins l’independentisme i està disposat a ser el candidat a la presidència de la Generalitat. Joan Laporta, en qualsevol cas, també acceptaria formar part d’una candidatura encapçalada per alguna altra personalitat de consens.

En qualsevol cas, i amb tota probabilitat, la candidatura de Joan Laporta serà proclamada en l’assemblea de Reagrupament del pròxim 10 de juliol i la fórmula serà una coalició electoral entre DC i Rcat.

Els Comentaris estan tancats