Carretero parlarà amb Solidaritat


El president de Democràcia Catalana i promotor de la Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, ha convocat al president de Reagrupament (RCat), Joan Carretero, a una reunió el dijous 19 a Barcelona per tractar sobre la possibilitat que conflueixin en una candidatura independentista unitària. En una carta que ha enviat aquest dimecres Laporta a Carretero, l’expresident blaugrana ha respost així a l’oferiment del líder de RCat, que es va brindar a negociar una eventual coalició electoral amb SI i ERC. Malgrat que la carta enviada per Laporta emplaça Carretero a trobar-se la setmana vinent, fonts properes a les dues parts asseguren que els contactes podrien produir-se abans d’acabar aquesta setmana, possiblement a Puigcerdà.

El líder de Reagrupament ha acceptat reunir-se amb els dirigents de Solidaritat Catalana per analitzar la possibilitat d’articular una coalició independentista unitària per a les properes eleccions al Parlament, segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies, que atribueix la informació a “fonts de Reagrupament”.

Els Comentaris estan tancats