Reagrupament Independentista signa el document “El català, llengua plenament oficial” de la Plataforma per la Llengua


En el transcurs de la visita realitzada el dimecres 20 d’octubre a l’entitat Plataforma per la Llengua, en Joan Carretero –en qualitat de President de Reagrupament– ha signat el document “El català, llengua plenament oficial”. Amb aquesta signatura, Reagrupament adquireix el compromís polític per avançar vers el ple reconeixement del català i abolir el règim actual d’excepcionalitat.

La visita a les instal·lacions de la Plataforma per la Llengua ha estat guiada per Martí Gasull, coordinador de la Plataforma, i ha finalitzat amb una reunió de treball on s’han exposat els objectius i les diverses campanyes endegades en l’actualitat.

La gran confluència en matèria lingüística entre ambdues entitats, s’ha significat amb la signatura d’aquest compromís, amb el reconeixement a la bona tasca realitzada pels membres de la Plataforma, i amb la voluntat conjunta de seguir treballant per la normalització de la nostra llengua.

Els Comentaris estan tancats