Preguntes i respostes per aquells que no saben quin partit han de votar el proper 28N


Si tots els polítics t’avorreixen, t’han fet perdre l’interès per la política o les ganes d’anar a votar, o estas ple de dubtes i ja no saps què ens convé votar a les properes eleccions, dedica’ns si us plau uns minutets per a que puguem donar-te resposta als dubtes més importants i explicar-te perquè votant REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA, podrem aconseguir que el proper 28N es produeixi el gran canvi a Catalunya que tots estem esperant.

Reenvia aquest missatge als teus contactes i ni que sigui, per una vegada a la vida, implica’t pel teu país. Amb l’ajut de tots podrem donar una resposta ciutadana contundent al espanyolisme i també als polítics i a tots aquells catalans acomplexats que no s’ho acaben de creure, per a que puguem encaminar-nos cap a l’alliberament del nostre país.

Feu clic aquí per llegir l’article complet


Els Comentaris estan tancats