Endolls a la Generalitat per salvar els trastos

Aquest darrers dies s’estan creant “una quantitat impressionant” de nous càrrecs

Si feu una ullada al DOGC veureu que aquestes darreres setmanes es creen nous càrrecs. Una quantitat impressionant.

Els estan creant per assegurar-se la poltrona. S’estan blindant. Un blindatge que al poble català li costarà moltíssims diners.
La falta de regeneració democràtica fa que el 75% dels polítics que es presenten a aquestes eleccions al Parlament no han tingut cap ocupació fora de la política. La seva vida és la prebenda i el xofer. I no mengen de menú, sinó de carta.

Per altra banda, perquè no és passa llista al parlament, quan és evident que hi ha gent que no hi va a treballar? Oi que a l’administració i a les empreses hi ha un control horari dels treballadors? Doncs al Parlament també hi ha de ser perquè per això se’ls paga”.

 

REGENREM LA POLÍTICA D’UNA VEGADA VOTANT A”GENT NORMAL”       QUE TE UNA FEINA NORMAL I QUE L’ÚNIC QUE VOL ES AJUDAR A QUE EL PAÍS SURTI DE L’ATZUCAC EN EL QUE ENS HAN FICAT AQUESTS “POLITICASTRES” (ve de POLITIC i desASTRE)

No hi ha Comentaris

Reagrupament a la Basílica de la Sagrada Família

No hi ha Comentaris

Carles Mora al Parc de Joan Miró

No hi ha Comentaris

E-programa

L’e-programa és el resum visual en format e-book (llibre electrònic) del programa electoral de Reagrupament: Organitzant el nostre futur lliure.

Elaborat per més de 600 associats i aprovat a la segona assemblea que va tenir lloc el 21 març passat. Aquest document és un nou concepte fins ara mai no vist dins de la política catalana. No son promeses irrealitzables, atès l’actual i limitat marc estatutari, hem escrit pensant el que podrem fer quan Catalunya esdevingui un Estat. Reagrupament Independentista fa una crida a tothom a fer-lo córrer. Aquest document hauria d’arribar a totes les llars catalanes. Per això, s’ha habilitat el domini on tothom pot llegir-lo amb el seu navegador, com també descarregar-lo a l’ordinador i imprimir-lo.

Enllaç on podeu visualitzar i descarregar l’e-programa: www.futurlliure.cat Servir al propi país és la manera més eficaç i més a l’abast de tothom de servir a la humanitat.

No hi ha Comentaris

Eleccions provisionals, per Salvador Cardús


Si no és que hi ha un gran secret
guardat per a darrera hora, la campanya electoral ja ha donat de sí gairebé tot el que se’n podia esperar. I si les enquestes no fan donar un cop de volant a darrera als estrategues de campanya, tothom ja ha definit les seves posicions. Hi ha un partit que compta governar i que per aconseguir la victòria folgada, per exercir el govern amb tranquil·litat, ha de combatre l’evidència que es presenta pràcticament sense altres aspirants fer-ho. I hi ha uns rivals que a tot el que somnien és a poder fer de torna per garantir la governabilitat del país, sempre des de fora del govern. Un espectacle ben pobre, però previsible després de la desfeta general a la batalla estatutària.

Pel que fa al nou independentisme cívic, el que s’ha expressat a redós de les consultes i de la manifestació del 10-J, aquell que socialment ha avançat a una velocitat de vertigen, des del punt de vista polític té mala peça al teler. ERC ha viscut uns anys internament tumultuosos que li passaran factura. Ser al govern i no tenir capacitat de sumar sensibilitats, sinó de perdre’n, és senyal de debilitat. I tot el “sacrifici” del coratge independentista a favor de l’estratègia d’acostar el PSC al sobiranisme, s’ha escolat aigüera avall en un mes de campanya en el qual Montilla ha renegat de la contribució d’ERC. I,  ja em  disculparan la meva formació catòlica, però no hi ha perdó sense acte de contrició previ. És injust que ara Puigcercós hagi de pagar tota la factura, però és el dipositari –no el culpable- dels errors de tota l’organització, i no podrà esquivar-ne les responsabilitats.

Reagrupament, que era –i és!- l’alternativa radical que podia haver recollit millor les ambicions i les impaciències que una part del país hem demostrat tenir, titubeigs propis a part, s’ha vist greument envestida per l’oportunisme intemperant de Solidaritat que ni farà ni, potser, deixarà fer. Si ni uns ni altres arriben a entrar al Parlament, haurà estat una oportunitat perduda per trencar l’aïllament mediàtic al que es condemnen els extraparlamentaris. Només cal veure els avantatges diferencials amb què compta una organització minúscula i irrellevant com Ciudadanos davant dels més de tres mil membres de RCat i els milers d’actes que ha estat capaç d’organitzar. Però les regles de joc són dures i, paradoxalment, els qui esgrimeixen la “solidaritat” al seu nom i que van justificar la seva aparició amb la voluntat de sumar-ho tot, hauran causat just el contrari: una divisió de conseqüències dramàtiques.

En resum: que la foto final d’aquestes eleccions no mostrarà el retrat d’un mar de fons, sinó l’estat de l’onatge d’un dia qualsevol. Serà un resultat transitori, útil per a l’entre tant. Els resultats no tancaran cap procés, sinó que els deixaran tots oberts. Primer, dins dels propis partits. Els tam-tam ja n’anuncien de nous, recollint els ferits que haurà deixat el fracàs del tripartit. Al PSC hi haurà daltabaixos. ERC recuperarà el seu millor to els propers anys. CiU farà un tomb de radicalitat sobiranista. I el nou independentisme s’asserenarà, el vent s’emportarà les frivolitats, i el que sigui sòlid, farà el seu camí. No en tinc cap mena de dubte
.

No hi ha Comentaris

Voluntaris per a l’acte central

Bon dia nois,

es precisen voluntaris per ajudar puntualment, a les cinc de la tarda al boi, el xofer de la furgoneta, a carregar dues bombones d´heli  per portar-les a la seu i tenir-les a disposició el diumenge

Alguns mossos forts podrieu anar a donar una empenteta en l´afer. si podeu vosaltres, genial, sino, a veure si trobeu algun ajut per aquest tema concret i, en cas d´efectivament poder, confirmar-ho al Joan Coll (609915204)

gràcies

salutacions

Núria

No hi ha Comentaris

Donem sang per Catalunya

El proper dissabte 20 de novembre s’’ha organitzat una recollida de sang a l’’Hospital Clínic de Barcelona

El 20N Reagrupament Independentista es deixarà la pell, i la sang per Catalunya

Si una cosa que caracteritza els catalans i catalanes és el seu suport a tot tipus de campanyes altruistes. Les donacions de sang no són una excepció, però malauradament, les necessitats superen les donacions fetes pels ciutadans del nostre país.

Per aquest motiu el dia 20 de novembre, Reagrupament juntament amb el Banc de Sang i Teixits (Hospital Clínic), ha organitzat una recollida de sang oberta a tots els nostres associats, familiars i amics.

Evidentment, la recollida és oberta a la resta de ciutadans que ens vulguin acompanyar en aquest acte.

Fem una crida a tothom per tal que el dia 20 de novembre, durant tot el dia us acosteu a l’’Hospital Clínic de Barcelona i col·laboreu en aquesta donació.

El banc de sang de l’’Hospital Clínic està situat en la planta baixa de l’’hospital. Els que vingueu en transport públic teniu la parada de metro de la Línia 5 de ‘‘Hospital Clínic’’ just davant. Els que us acosteu en cotxe particular teniu l’’estacionament gratuït a l’’aparcament del carrer Casanova.

Si no podeu venir, correu la veu perquè un altre sí ho pugui fer!
Lloc: Banc de Sang (Hospital Clínic) Adreça: Villarroel, 170 (Barcelona) Dia: 20 de novembre de 2010 Hora: 10:00 a 20:00

Reagrupament Independentista

No hi ha Comentaris

Acte central de campanya

No hi ha Comentaris

Reagrupament a Barcelona

No hi ha Comentaris

La crua realitat

Un matí, Sa Majestat el Rei Joan Carles I, Rei d’Espanya,
queda gratament sorprès al llegir una notícia a la premsa:

Maria, una jove mare madrilenya, bateja als recent
nascudes bessones, amb el nom de Catalunya i Espanya.

Honrat per aquesta circumstància, Juanca decideix fer una visita
a la mare en qüestió, com a mostra del seu agraïment.
En arribar a casa, troba a Maria donant el pit a Espanya;
el Rei reitera constantment la seva profunda satisfacció
i pregunta a la mare dels bessons:
On és Catalunya, la germaneta d’aquesta golafre
i preciosa que no deixa de mamar?
Maria li respon que està profundament adormida des de fa molta estona …
Estranyat per la resposta, el Rei es permet
aconsellar a la mare que la desperti i així ell podria
tenir l’oportunitat de veure-la.
La resposta de Maria deixa a Sa Majestat sense parla …
El meu rei, no li aconsello despertar Catalunya
perquè si Catalunya desperta …
Espanya deixaria de mamar …

No hi ha Comentaris