Donem sang per Catalunya


El proper dissabte 20 de novembre s’’ha organitzat una recollida de sang a l’’Hospital Clínic de Barcelona

El 20N Reagrupament Independentista es deixarà la pell, i la sang per Catalunya

Si una cosa que caracteritza els catalans i catalanes és el seu suport a tot tipus de campanyes altruistes. Les donacions de sang no són una excepció, però malauradament, les necessitats superen les donacions fetes pels ciutadans del nostre país.

Per aquest motiu el dia 20 de novembre, Reagrupament juntament amb el Banc de Sang i Teixits (Hospital Clínic), ha organitzat una recollida de sang oberta a tots els nostres associats, familiars i amics.

Evidentment, la recollida és oberta a la resta de ciutadans que ens vulguin acompanyar en aquest acte.

Fem una crida a tothom per tal que el dia 20 de novembre, durant tot el dia us acosteu a l’’Hospital Clínic de Barcelona i col·laboreu en aquesta donació.

El banc de sang de l’’Hospital Clínic està situat en la planta baixa de l’’hospital. Els que vingueu en transport públic teniu la parada de metro de la Línia 5 de ‘‘Hospital Clínic’’ just davant. Els que us acosteu en cotxe particular teniu l’’estacionament gratuït a l’’aparcament del carrer Casanova.

Si no podeu venir, correu la veu perquè un altre sí ho pugui fer!
Lloc: Banc de Sang (Hospital Clínic) Adreça: Villarroel, 170 (Barcelona) Dia: 20 de novembre de 2010 Hora: 10:00 a 20:00

Reagrupament Independentista

Els Comentaris estan tancats