E-programa


L’e-programa és el resum visual en format e-book (llibre electrònic) del programa electoral de Reagrupament: Organitzant el nostre futur lliure.

Elaborat per més de 600 associats i aprovat a la segona assemblea que va tenir lloc el 21 març passat. Aquest document és un nou concepte fins ara mai no vist dins de la política catalana. No son promeses irrealitzables, atès l’actual i limitat marc estatutari, hem escrit pensant el que podrem fer quan Catalunya esdevingui un Estat. Reagrupament Independentista fa una crida a tothom a fer-lo córrer. Aquest document hauria d’arribar a totes les llars catalanes. Per això, s’ha habilitat el domini on tothom pot llegir-lo amb el seu navegador, com també descarregar-lo a l’ordinador i imprimir-lo.

Enllaç on podeu visualitzar i descarregar l’e-programa: www.futurlliure.cat Servir al propi país és la manera més eficaç i més a l’abast de tothom de servir a la humanitat.

Els Comentaris estan tancats