Endolls a la Generalitat per salvar els trastos


Aquest darrers dies s’estan creant “una quantitat impressionant” de nous càrrecs

Si feu una ullada al DOGC veureu que aquestes darreres setmanes es creen nous càrrecs. Una quantitat impressionant.

Els estan creant per assegurar-se la poltrona. S’estan blindant. Un blindatge que al poble català li costarà moltíssims diners.
La falta de regeneració democràtica fa que el 75% dels polítics que es presenten a aquestes eleccions al Parlament no han tingut cap ocupació fora de la política. La seva vida és la prebenda i el xofer. I no mengen de menú, sinó de carta.

Per altra banda, perquè no és passa llista al parlament, quan és evident que hi ha gent que no hi va a treballar? Oi que a l’administració i a les empreses hi ha un control horari dels treballadors? Doncs al Parlament també hi ha de ser perquè per això se’ls paga”.

 

REGENREM LA POLÍTICA D’UNA VEGADA VOTANT A”GENT NORMAL”       QUE TE UNA FEINA NORMAL I QUE L’ÚNIC QUE VOL ES AJUDAR A QUE EL PAÍS SURTI DE L’ATZUCAC EN EL QUE ENS HAN FICAT AQUESTS “POLITICASTRES” (ve de POLITIC i desASTRE)

Els Comentaris estan tancats