Onze de Setembre i samarretes de RCat


Com ja sabeu, després de l’Assemblea del 29 de juny a la sala d’actes de Pompeia es va crear l’equip de la gestora provisional de Gràcia. Aquest equip està format per 19 persones i ja s’ha reunit dues vegades des de la creació per plantejar les actuacions de Reagrupament a Gràcia.

Reagrupats de Gràcia durant la Festa Major.

Reagrupats de Gràcia durant la Festa Major.

Durant la Festa Major de la Vila de Gràcia es va fer un sopar al carrer Joan Blanques de Baix i es van repartir fulletons informatius de Rcat Gràcia entre els visitants.

Onze de Setembre

Us recordem que el proper Onze de Setembre Reagrupament fa l’Acte d’homenatge al General Moragues, previst per les 12h del migdia i un dinar popular més tard. Tota la informació sobre l’acte la podeu trobar al web nacional. El que sí que us demanem des de la gestora és que la gent que tingueu interès a participar-hi ens feu arribar les vostres dades, tant per als que vulgueu col·laborar en tasques d’organització com per als qui hi assistireu. És important que abans del dia 11 tinguem una llista amb les persones que vindran, sobretot per la logística del dinar. No cal dir que tothom hi està convidat, família i amics també.

Tindrem a la disposició de Gràcia uns quants cartells de l’acte que caldrà enganxar pel barri, us agrairem que si esteu disposats a penjar-ne ens ho feu saber.

Samarretes de Reagrupament

Reagrupament ha fet unes samarretes que tots els associats podran comprar. A Gràcia ens en n’han destinat 40 aproximadament. Si algú en vol, si us plau, que es posi en contacte amb nosaltres. Les samarretes són de color grana amb el logo de Rcat al pit i les lletres «Reagrupament» al darrere. Les talles que hi ha ara per ara són: 9-11 (per nens) i S, M, L, XL i XXL per adults. Si algú en vol, abans d’aquest dissabte dia 5 ens ho hauria de fer saber i dir-nos la talla per manera que les poguem anar a buscar. Per recollir-les ja ens posarem d’acord. Cada samarreta val 10€. La intenció és que qui compri la samarreta la pugui dur posada el dia 11, per tant, ens encarregarem de facilitar la feina per distribuir-les

Els Comentaris estan tancats