Preparant l’Assemblea nacional del 3 d’octubre des de Gràcia


En la darrera assemblea de Gràcia de Reagrupament, que es va celebrar a la sala d’actes de l’ACIDH, hi van assistir una quarentena d’associats que van debatre vivament sobre la pròxima assemblea nacional de Reagrupament, que se celebrarà el dissabte 3 d’octubre a la ciutat de Barcelona, a l’auditori del Palau de Congressos de Catalunya (Diagonal 661-671,  de 09:00 a 24:00 h).

La coordinadora provisional, Núria Castells, va informar de tot el que s’havia fet fins avui a Gràcia i va transmetre l’enhorabona de la gestora provisional de Reagrupament per la bona feina feta pels associats graciencs en la preparacio del dinar de l’Onze de Setembre al parc de la Barceloneta. També, va assenyalar que en aquests moments el nombre d’associats al barri ens situa tercers al rànquing nacional.

A l’hora del debat, diversos associats van comunicar que presentarien esmenes constructives tant als Estatuts, al Reglament intern i a la Ponència política, que es votaran a l’Assemblea nacional del 3 d’octubre. Igualment, tothom qui va ser a Arenys de Munt —i de Gràcia n’hi havia uns quants associats—, va explicar les seves vivències i la seva opinió sobre la transcendental jornada viscuda en aquest municipi del Maresme.

Finalment, es va insistir en la necessitat i la importància que tots els associats participin en aquesta assemblea constitutiva.

Els Comentaris estan tancats