L’hora de fer referèndums


Reagrupament.cat té una implantació del 90% del territori català. Vista l’experiència d’Arenys de Munt, és obvi que de moment des de cap institució política no es pot promocionar cap referèndum o enquesta per la llibertat de Catalunya. Ara bé, també aquesta mica d’experiència ens diu que ho poden fer entitats o associacions privades.

En aquests moments Reagrupament.cat és una associació i com a tal pot dur a terme tantes consultes sobre la independència com vulgui. De fet en aquests moments, a Reagrupament.cat li és més fàcil de fer aquesta mena d’enquestes que si fos un partit polític. Vist des d’aquest punt de vista, espero al Reagrupament a dur a terme tantes enquestes sobre la independència com sigui possible. Amb el suport dels ajuntaments o sense. Només el poble ens donarà la raó i la legitimitat. Fent-ho així, i amb un màxim d’implantació possible, posarem en evidència a la classe política immobilista, sotmesa i poruga.

David Valls
Reagrupament Gràcia

, ,

Els Comentaris estan tancats