És l’hora de Reagrupament!


Aquest dissabte 3 d’octubre —a tres dies de commemorar-se el 75 aniversari del cop d’Estat de Lluís Companys— es constituirà formalment l’entitat cívica Reagrupament Independentista, que té la voluntat de proclamar l’Estat català.

Tots els seus membres, vinguts d’arreu, tots els patriotes que s’hi volen aplegar amb l’objectiu comú de la desconolització mental, econòmica, cultural, lingüística…, que ens esclavitza, tenim l’oportunitat —potser la darrera— de fer un pas endavant per l’alliberament de la nostra nació.

I no hi som aplegats per interessos personals o ideològics, sinó pel simple —que no senzill— fet de compartir la voluntat irrenunciable de la nostra independència.

El camí per arribar a aquest 3 d’octubre no ha estat fàcil i la gent que ha promogut Reagrupament, amb Joan Carretero al capdavant, ho saben prou bé. El full de ruta marcat no té pèrdua i l’orientació és clara i precisa.

És l’hora, doncs, de reagrupar-se per la nostra llibertat, de deixar de banda velles actituds, vells llenguatges, vells adversaris, i tots els tics d’aquests darrers trenta anys de submissió al politiqueig transfranquista que ens han atenallat.

És l’hora de parlar amb el cor de tots els qui han estat emmudits, de tots els qui no volem ser mai més esclaus, de tots els qui, per damunt de tot, sense pors, volem veure Catalunya lliure.

És l’hora de Reagrupament!

Article de Xavier Borràs, reagrupat gracienc, al seu bloc Bandera Negra.

[Si voleu enviar-nos artciles, fer conèixer el vostre bloc, etc., feu-nos arribar a aquest correu.]

,

Els Comentaris estan tancats