De la tercera assemblea al «Fot-li castanya!»


Un aspecte de l'assemblea.

Un aspecte de l'assemblea.

Aquest dimecres 28 d’octubre va tenir lloc a la seu nacional de Reagrupament  la tercera assemblea d’associats de Gràcia, amb una nodrida assistència —al voltant de cinquanta persones.

L’acte el va iniciar a les vuit del vespre la nostra coordinadora provisional, Núria Castells, que va donar notícia dels pròxims actes que la Junta Gestora provisional ha pensat de dur a terme, més concretament:

  • una castanyada a la plaça del Diamant, sota el lema «Folt-li castanya!», el pròxim 7 de novembre a partir de les 18:00 h;
  • un sopar multitudinari possiblement el 28 de novembre amb destacats membres de la Junta Directiva nacion, amb la intenció que cada associat hi porti un convidat susceptible d’entrar a formar part de Reagrupament;
  • una conferència amb Joan Carretero cap a la darreria del gener o principi del febrer de 2010 a la Biblioteca Jaume Fuster de la plaça de Lesseps.

[Dels dos darrers actes us n'informarem i n'ampliarem els detalls convenientment així que s'assegurin dates i dades.]

Núria Castells i Emili Valdero.

Núria Castells i Emili Valdero.

Núria Castells, també informà que actualment ja som 115 associats a Reagrupament al barri de Gràcia.

Tot seguit s’obrí un animat torn de preguntes, la majoria de les quals foren contestades per Emili Valdero, reagrupat gracienc i membre —com Roger Granados— de la Junta Directiva Nacional.

Caldero relatà que just aquest dissabte, en la trobada de la Junta que es fa a Vic, s’aprovarà el reglament que permetrà escollir a cada assemblea la Junta Directiva definitiva, un fet que es produirà el pròxim mes de desembre i del qual ja sereu informats al seu moment.

També, a preguntes d’alguns assistents, donà informació de la marxa de l’entitat, com que ja s’ha arribat als gairebé 2.900 associats. Igualment, davant de les informacions que corren sobre «grans coalicions» apuntà que qui vulgui la proclamació de la independència de Catalunya i la regeneració política només cal que s’associï a Reagrupament i que les llistes electorals seran fetes per totes les assembless de l’entitat i no per pactes amb altres persones o organitzacions que no són reagrupades.

Al final de l’acte es féu una col·lecta per sufragar les despeses del «Fot-li castanya!».

Entrada al local de la seu nacional de Reagrupament.

Entrada al local de la seu nacional de Reagrupament.

Com a detall anecdòtic i per a la història, cal dir que l’assemblea de Gràcia de Reagrupament va tenir l’honor d’inaugurar el local de la seu nacional, que va ser repintat fa uns dies per uns quants reagrupats graciencs.

Recordeu la pròxima cita:

Fot-li castanya!
Plaça del Diamant
Dissabte 7 de novembre
18:00 h

Porteu-hi amics i coneguts i una mica de gana!

Els Comentaris estan tancats