Joan Laporta a Gràcia: «Intel·lectualment i mentalment jo ja estic reagrupat»


Just pocs moments després de cloure l’assemblea extraordinària per a les eleccions al Comitè Executiu de Reagrupament Gràcia, el passat dijous 14 de gener, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta,  va assistir a un sopar-tertúlia mutitudinari convidat pel Centre Moral i Instructiu de Gràcia. Laporta, que va confessar haver passat part de la seva infància al barri (va créixer al Passeig de Sant Joan tocant a Còrsega), a banda de qüestions relacionades amb el club, també va parlar de la seva possible implicació política per treballar per un Estat català en un futur pròxim.

Precisament, responent a una pregunta del nostre reagrupat gracienc, el geògraf i estudiós de l’exvila Joan Lafarga, el president del Barça va afirmar que «intel·lectualment i mentalment jo ja estic reagrupat» i que l’únic que li faltava era fer el pas formal, que és just el que ara s’estava plantejant.

Podeu veure les declaracions de Joan Laporta, referides a Reagrupament, en aquest vincle.

Podeu veure el vídeo sencer enregistrat per TeleGràcia en aquest vincle, ofert per La Tortuga.

El web Nació Digital, gràcies al nostre reagrupat Xavier Borràs, s’ha fet ressò d’aquesta nostra notícia.

,

Els Comentaris estan tancats