Acte d’Estat i sopar sobiranista amb Joan Carretero


Acte d'Estat amb Joan Carretero
Acte d’Estat amb Joan Carretero

Us informem que aquest pròxim dimecres 3 de març tindran lloc a Sabadell dos importants actes que comptaran amb la presència del nostre president, en Joan Carretero.

Acte d’Estat

D’una banda, a les vuit del vespre (20:00 h), tindrà lloca, al Teatre la Faràndula de la capital vallesana —organitzatels membres de la campanya I’m Catalan I love freedom— un Acte d’Estat: una vegada passada la segona tongada de Consultes sobre la Independència de Catalunya (28F), es tracta d’esbrinar quin és el camí que ens queda fins a esdevenir l’Estat català. Es tracta, doncs, d’un acte per difondre els avantatges que tindríem els catalans en un futur Estat i el camí que hem de seguir per fer-ho realitat

Acte d’Estat oferirà el mapa de ruta que s’ha de seguir per arribar a l’obtenció d’aquest objectiu plenament democràtic, la independència de Catalunya. La novetat serà la presentació d’un curtmetratge en que quedaren reflectides les millores de Catalunya en un futur Estat Català.
Presentarà l’acte el president de l’Acadèmia de Cinema de Catalunya Joel Joan.
L’acte comptarà amb l’aparició de Joan Laporta.
Hi intervindran:
Alfons López Tena, Oriol Junqueras, Joan Carretero, Josep Guia i hi actuarà Francesc Ribera (Titot)
Les entrades per l’acte es poden adquirir per 5€ a les següents adreces de Sabadell:
El mateix dia al Teatre La Faràndula – Alfons XIII, 33
Òmnium Cultural Sabadell – Illa,3
De dimecres a dissabte de 18h a 20h, i divendres a dissabte de 11h a 13h a la guixeta del Teatre Municipal de Sabadell – Sant Pau,6 .

Sopar sobiranista

En aquest nou Sopar Sobiranista, organitzat per Reagrupament i Òmnium Cultural, el president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ens parlarà sobre El camí cap a la Independència de Catalunya. El sopar tindrà lloc el dimecres 3 de març les 22:15h a l’Hotel Restaurant Urpí (Sant Maties 5, Sabadell). El preu del sopar és de 27€ per persona.
El pagament es pot efectuar fins al dia 24 de febrer:
  • En efectiu a la secretaria de l’entitat, de 4 a 8 de la tarda.
  • Per transferència bancària al següent compte: 0081-0900-87-0001019105 del Banc de Sabadell. Cal fer constar el nom i els cognoms dels assistents.
Us hi esperem a tots!

Els Comentaris estan tancats