9 d’abril: primer sopar de Reagrupats de Gràcia


A banda dels actes i trobades que s’han fet o s’ha previst de fer a Gràcia per part de la nostra associació, una altra bona manera de conèixer-nos, relacionar-nos d’una manera més distesa, debatre sobre les qüestions d’actualitat o sobre els temes de més fons, iniciem aquesta primavera els sopars i els esmorzars de Reagrupats de Gràcia.

Els sopars es faran invariablement els divendres que prèviament s’anunciïn; igualment passarà amb els esmorzars, que es faran els dissabtes al matí, per manera que els qui no puguin venir l’un dia o puguin fer l’altre (encara que tothom qui ho vulgui igualment podrà participar dels dos àpats).

Aprofitem, doncs, aquesta missiva per animar-vos a participar en el primer sopar de Reagrupats de Gràcia:

Dia: 9 d’abril 2010.
Lloc: Ca l’Abuelo. Carrer de la Providència, 44.
Hora: 21:30 h.
Sopar a base d’entrants freds i calents per a tothom i segon plat a triar entre un plat de carn o de peix. Beguda, pa, postres i cafès.
Preu aproximat, 18 / 20 € per persona.
Cal reservar abans del proper dijous 8 d’abril a l’adreça: bcn-gracia@reagrupament.org

Aprofitem aquest missatge per informar-vos que el proper dissabte 10 d’abril a les 10h del matí als Lluïsos de Gràcia (Plaça del Nord1-10) hi ha l’Assemblea de Gràcia Decideix, els companys que representen Reagrupament demanen a tothom que participi a aquesta reunió, per donar ple suport a la consulta de Gràcia.

Esperem que la proposta del sopar us sembli ben interessant. De la mateixa manera, esperem trobar-vos el dissabte a la II Assemblea de Gràcia Decideix.

Vegeu el mapa de Ca l’Abuelo

Els Comentaris estan tancats