SUSPÈS! Dissabte 1 de Maig: els reagrupats graciencs esmorzem a La Nena


L’esmorzar previst per a aquest 1 de Maig a La Nena s’ha suspès: El fets que fos dia festiu i els pocs dies que hi ha hagut per apuntar-s’hi n’han estat les causes. Ben aviat, i amb més temps, anunciarem la pròxima cita.

Després de la gloriosa jornada dels reagrupats graciencs a la diada de Sant Jordi, i de la no menys important de les consultes independentistes d’aquest passat 25 d’abril, ens tornem a citar per a una trobada informal de socis i amics de Reagrupament.

En aquesta ocasió, ho farem a les 10:00 h del matí de dissabte 1 de maig a La Nena, la popular xocolateria del carrer Ramon i Cajal, 36-38, a tocar de la plaça Revolució.

Apunteu-vos aquí:

O bé envieu un correu a web.bcn-gracia@reagrupament.org.

Mapa

Serà un esmorzar per comentar l’actualitat política mentre ens llepem els dits.

Us hi esperem!

Els Comentaris estan tancats