Crida al voluntariat de Reagrupament Gràcia per a l’Onze de Setembre


Com ja us vam avançar en la nostra darrera comunicació, les assembles de Reagrupament de Gràcia i d’Horta-Guinardo tenen la responsabilitat en la Diada Nacional de l’Onze de Setembre de muntar una parada de marxandatge i difusió a la Ronda de Sant Pere i d’organitzar l’ofrena floral que tots els reagrupats, amb els nostres capdavanters, farem als peus de l’estàtua de Rafael Casanova.

Per dur a terme aquesta tasca ens calen a l’entorn d’uns 20 voluntaris, que coordina en Xavier Borràs.

Els temps d’execució d’aquestes tasques són els següents:

Divendres tarda s’anirà a la seu nacional a les 18:00 h a recollir tot el material per a la parada i es durà al Passatge de Sant Benet, 11-B). Per a aquesta tasca comptem amb un vehicle dels companys d’Horta-Guinardo i caldran almenys 4 persones per fer els trasllats.

Dissabte al matí ens dividirem en dos grups seguint aquest horari:

  • - 08:00 h Cal un cotxe i almenys 2 persones per anar a buscar el coixí de flors a Navarro (València, 320) i dur-lo a Ronda de Sant Pere, 52, on es muntarà la parada.
  • - 08:00 h Tots els voluntaris cal que es presentin al Passatge Sant Benet, 11-B, per recollir tots els materials, dur-los a Ronda Sant Pere, 52 i començar a muntar la parada.
  • - 09:00 h Se separen els voluntaris: un grup es queda a la parada i un altre (amb les samarretes negres de RCat i banderes de l’associació amb pals llargs) comença a fer cua a Rafael Casanova per quan arribin els nostres capdavanters a fer-hi l’ofrena floral. S’ha previst que entre 11 i 12 h es pugui fer l’ofrena
  • - 10:30 h Tots els reagrupats de Barcelona es concentraran davant l’estàtua de Rafael Casanova darrere dels voluntaris de Gràcia i Horta-Guinardó.
  • - 12:30 h Es comença a desmuntar la parada i es tornen a portar els materials cap al Passatge Sant Benet, 11-B.
  • - 13:00 h es va cap a l’homenatge al General Moragues (Plaça de Pau Vila) i el dinar de reagrupats (Pla de Palau).

L’Onze de Setembre d’enguany ha de ser una nova jornada de renovació del compromís de tots nosaltres amb el nostre país, però també ha de ser una confirmació del nostre convenciment que Reagrupament Independentista és l’eina que empeny amb força, il·lusió, coherència i responsabilitat cap a la llibertat del nostre poble.

És molt important que Gràcia faci el millor paper possible en aquests actes, amb què la col·laboració de tothom és imprescindible. Per a això, poseu-vos en contacte amb Xavier Borràs  (xavierborras@mac.com / Tel.: 607 116 687).

Us hi esperem!

Xavier Borràs
Coordinador dels actes de l’Onze de Setembre
xavierborras@mac.com
607 116 687

Comitè Executiu de Reagrupament Gràcia
bcn-gracia@reagrupament.org
www.reagrupament.cat/bcn-gracia

P.S.: Aprofitem l’avinentesa d’aquesta comunicació per donar l’enhorabona al nostre coordinador, en David Vinyals, pel naixement del seu segon fill, en Pere. Moltes felicitats!

,

Els Comentaris estan tancats