Carretero omple Òmnium i Gràcia amb un sopar multitudinari


Sopar de Reagrupament Gràcia

Els candidats de Gràcia a les eleccions al Parlament de Catalunya per Reagrupament amb Joan Carretero (Marc Vinyolas, Xavier Borràs, David Vinyals, Roger Granados i Josep Montmany.

Joan Carretero s’ha agafat vacances per treballar. Efectivament, aquest dilluns 19 d’octubre el president de Reagrupament Independentista i candidat per Girona a les eleccions al Parlament de Catalunya, ha començat a complir el seu període de vacances —que ha acumulat expressament fins a la fi del període electoral— per dedicar-se exclusivament a fer conèixer encara més el missatge i els objectius de la formació independentista.

De fet, poques hores després que Rut Carandell, la vicepresidenta i número 1 per Barcelona presentés a la seu central de Barcelona la “Carreterina Independex” —”de gran eficàcia contra espanyococos, regionalicocos, passotacocos i altres paràsits”—, el metge de Puigcerdà, però trempolí de naixement, va participar en els debats que ha organitzat Òmnium Cultural amb els caps de llista dels partits que es presenten a les eleccions.

Carretero

Joan Carretero i Muriel Casals a la seu d'Òmnium Cultural.

La presidenta de l’entitat, Muriel Casals, que va presentar Carretero, es va mostrar agradablement sorpresa pel fet que es va omplir la sala de gom a gom, cosa que fins ara no havien aconseguit els anteriors tertulians (Herrera, Puigcercós i Laporta). Carretero va fer, primer, un discurs distès i ple de referències iròniques, sempre educat, sobre temes controvertits com el concert econòmic o els referèndums, que considera un “més del mateix” que no du Catalunya enlloc, sinó a més frustració i allunyar-nos del fonamental que és “poder ser un Estat normal” a Europa.

Després, el públic assistent va fer fins a vint preguntes al líder independentista, que va respondre amb convenciment i davant la insistència d’alguns va dir que ell també se sentia decebut de no haver arribat a la “unió, que no unitat” amb SI, però que més ja no es podia fer “perquè els ho vam oferir tot: el número 1 per Barcelona, llistes en cremallera i acceptar el 100% del seu programa.

Carretero flanquejat per Albert Balanzà i Carles Salat, directors de L'Independent i Ràdio Gràcia respectivament, al sopar a l'ACIDH.

Carretero flanquejat per Albert Balanzà i Carles Salat, directors de L'Independent i Ràdio Gràcia respectivament, al sopar a l'ACIDH.

Sopar amb Reagrupament Gràcia

Al vespre, a dos quarts de deu, als locals de l’ACIDH del carrer de Milà i Fontanals, al cor de Gràcia, l’assemblea de reagrupats d’aquest Districte barceloní va aplegar cent persones en un sopar en què, a més de Carretero, Carandell, Tudela o Canela, també hi van assistir els cinc candidats graciencs a les llistes electorals per Barcelona i diverses personalitats de les institucions històriques del barri, a més dels directors de la premsa local, Albert Balanzà, per L’Independent, i Carles Salat, per Ràdio Gràcia i La Tortuga.

El president de Reagrupament, però, tot just a les 9 d’aquest matí ja era a Mercabarna per parlar amb diversos representants del mercat central de Barcelona, després ha estat entrevistat a Som Ràdio i al vespre serà en un acte a Sant Cugat i no descansarà, per l’amplíssima agenda  que ha organitzat, fins al darrer dia de campanya.

+ fotos:

Sopar amb Joan Carretero a Gràcia.

Acte a Òmnium Cultural.

Els Comentaris estan tancats