Móra i Lomas a Gràcia


Carles Móra i Sandra Lomas han encetat, amb èxit, aquest migdia de diumenge 14 de novembre a la plaça del Diamant els actes electorals de la campanya de Reagrupament Independentista.

Presentats pel coordinador de Gràcia, David Vinyals, ha encentat els parlaments, just quan ullava el sol en aquest dia que s’havia despertat un mica gris, Sandra Lomas, candidata de Reagrupament per la ciutat de Barcelona, que s’ha refereit a les lleis que han de fer de la política una veritable escola de democràcia: una llei electoral, una de limitació de mandats realment efectiva, una de transparència, una de finançament dels partits…, i, efectivament, una Constitució que ensens lliure d’una vegada de ser súbdits als quals roben per ser ciutadans d’un país lliure que pot viure amb benestar i llibertat.

Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt i candidat número 2 de la llista electoral de Reagrupament a la demarcació de Barcelona s’ha referit, com a exemple del que caldria fer al nostre Parlament, al fet que ja fa setze anys que a la població maresmenca, tots els càrrecs són elegits en assemblea, juren un codi deontològic, un jurament hipodràtic, i tenen els seus mandats limitats; també, ha esmentat el fet que no han fet créixer l’Aadministració ni tenen càrrec de confiança ni assessors, com passa amb els nostres polítics a la resta de llocs de poder.

El pròxim dia 17 hi haurà dos actes a Gràcia: a les 12:00 a la plaça Joanic, amb Rut Carandell i CArles Móra, i a les 20:30 h a l’Orfeó Gracienc amb la Rut CArandell i en Ramon CArner, president del Cercle Català de Negocis.

MÉS FOTOGRAFIES

Acte a Gràcia amb Sandra Lomas i Carles Móra

Els Comentaris estan tancats