Carandell: “Hem de ser lliures i no súbdits com fins ara”


Aquest dimecres 18 de novcembre Reagrupament ha tornat a estar present al nostre barri. De primer, amb la nostra candidata per Barcelona, Rut Carandell, hem fet una passejada pel Mercat de l’Abaceria, a la Travessera de Gràcia. Els comerciants han manifestat la seva preocupació per la reducció de les vendes i els clients que a aquella hora eren a comprar han acollit amb molt bon tremp les explicacions de la nostra candidata.

Rut Carandell explica el projecte de Reagrupoament als venedors del mercat de l'Abaceria.

A dos quarts d’una, a la plaça Joanic, més d’una trentena de graciencs s’ha interessat per les propostes de Reagrupament Independentista que, des de l’escenari mòbil, els han explicat la pròpia Rut Carandell i l’alcalde d’Arenys de Munt, iniciador de les consultes per la independència, en Carles Móra.

Carles Móra i Rut Carandell a la Plaça Joanic.

Móra s’hareferit a l’espoliació fiscal i al fet que els polítics, que sembla “que viuen en una formatgera” no són capaós de dir “prou!” a la situació que vivim d’absoluta indefensió els catalans.

Lluís Casamitjana i Victòria Valls amb Rut Carandell.

Rut Carandell, que ha detallat la triple recepta de RCat —independència, democràcia i treball— ha declarat que és hora que els catalans “deixem de ser súbdits per esdevenir lliures” i l’única manera de fer-ho, ha dit, és apostar pel vot a Reagrupament, que, a més, garanteix —”cosa que no fa ningú més”— una regeneració democràtica a fons per fer fora els qui, simplement, escalfen caidres i viuen professionalment de la política. “Nosaltres som gent normal. Jo mateixa sóc mare de tres fills i tinc la meva feina a la Universitat Autònom i vull, com la resta de candidats, dedicar un temps limitat a la política, perquè els que ho havien de fer no solament no ho han fet sinó que aconseguiran que Catalunya esdevingui una simple regió més d’Espanya”.

Vegeu + fotografies de la passejada i l’acte-

, ,

Els Comentaris estan tancats