Nou Comitè Executiu


Toni Simó, Jaume Nogueroles, Victòria Vall, Ferran Barrachina i Jordi Oriol Mateu.

Aquest dimarts al vespre s’ha procedit a escollir el nou comitè executiu de Reagrupament a Gràcia. En l’acte hi ha intervingut el coordinador sortint, en David Vinyals, que ha fet una anàlisi del  moment polític actual i de la voluntat de l’associació d’intervenir-hi, i el nou coordinador, en Jaume Nogueroles, que ha presentat un ambiciós projecte per rellançar Reagrupament al nostre districte.

El nou comitè està format pel ja esmentat company Jaume Nogueroles, més Victòria Valls, Toni Simó, Jordi Oriol Mateu i Ferran Barrachina, tots els quals continuaran comptant amb el suport de la resta de companys i companyes més actius.

,

  1. #1 per Lluís Casamitjana el 21/mar/2012

    Benvinguts…..i a fer feina !!

  1. No hi ha trackbacks

Els Comentaris estan tancats