Voluntaris / Apoderats

INTERVENTORS / APODERATS

El dia de les eleccions de la tardor, hem de fer tot el possible perquè REAGRUPAMENT tingui presència d’interventors i/o apoderats a tots els col·legis electorals del districte.

Disposar d’interventors i/o apoderats a totes les taules comporta , entre altres, que:

  • El votant se senti recolzat.
  • El votant potencial es decideixi a fer confiança per la candidatura.
  • Garantir que les paperetes de REAGRUPAMENT  siguin sempre a l’abast de la gent i que no estiguin amagades entre mil candidatures menors.
  • No faltin paperetes (informant, si cal,  a  la taula per tal que les reposi).
  • El recompte de vots sigui net; és a dir, que no colin, injustament, vots de la candidatura com a nuls.
  • Ens poguem quedar una còpia de totes les actes d’escrutini per si cal fer alguna reclamació a posteriori…

Ens podeu fer saber la vostra disponibilitat per fer d’apoderats o interventors el dia de les eleccions emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç següent. Així, ens podem anar fent una idea del nombre de gent amb qui podem comptar.


Us recordem que fer d’interventor o apoderat és una tasca assequible, que vindrà convenientment explicada i coordinada per uns reponsables a nivell nacional i que ens serà molt i molt útil per assegurar que a les eleccions hi hagi joc totalment net.

Uns quants vots escatimats amb mala fe o per desconeixement de la gent de les taules, o uns vots més guanyats per la confiança que genera als electors veure algú de la candidatura al col·legi, poden comportar algun o alguns diputats més per a la nostra candidatura.

També podeu informar-nos de si coneixeu algú no reagrupat/da que li agradaria ajudar-nos aquell dia, ja sigui fent també aquesta tasca, com fent tasques de suport (transport, portar quelcom a algú…).

Si voleu aclarir algun dubte us oferim l’opció que em feu arribar un correu electrònic a l’adreça que trobareu al final de l’escrit. Quan consolidem un grup farem, si us sembla, una llista de correu per comunicar-nos tot allò que calgui.

Si ens vols ajudar col·laborant d’alguna altra manera amb nosaltres, emplena el qüestionari online. També ens pots enviar  un correu amb les teves dades de contacte, disponibilitat horària i/o tipus d’ajut que podries aportar (econòmic, col·laboració personal, etc). Si simpatitzes amb els nostres objectius, el teu ajut serà benvingut, encara que no estiguis associat a REAGRUPAMENT.

Entre totes i tots ho farem tot!

Salut i força!

rcathortaguinardo@gmail.com