Que tremoli l’estadi!


Avui, el Camp Nou ha de ser una festa del futbol però per sobre de tot, ha de ser una ocasió per projectar-nos internacionalment. El primer pas ja l’hem aconseguit: un fitxatge mediàtic com el del Johan ha desencadenat que es parli de la selecció catalana i Catalunya arreu del món. Però no en tenim prou. És el moment de demostrar que Catalunya es mereix competir oficialment d’una vegada per totes. I ho tenim tot preparat. Un rival de màxim nivell, l’Argentina, amb el pilota d’or del moment, Lionel Messi com a rival. El millor camp d’Europa amb una capacitat de 98.787 espectadors, el Camp Nou. La ciutat de referència per l’esport i la mirada oberta que té amb tot allò que es fa, Barcelona. I per sobre de tot, la nostra selecció, per la que creiem i lluitem cada dia. Catalunya compta amb grans jugadors com Piqué, Bojan o Xavi i és un orgull veure’ls jugar per la nostra nació.

catalunya-argentina
més informació:
http://www.seleccions.cat

Els Comentaris estan tancats