Un problema, una oportunitat


Durant la reunió de la Junta Directiva Nacional de RCAT d’ahir, celebrada a Vic, en Joan Carretero i dotze membres més de la direcció van dimitir dels seus càrrecs.

El grup que va fer costat a Carretero defensava la celebració d’unes primàries sobre la base d’una única circumscripció entre tots els candidats, mentre que l’altre grup defensava la posició de seguir el plantejament fet a la ponència política que es va aprovar el 3 d’octubre que fixa que les quatre candidatures, una per demarcació, seran escollides pel associats de cadascuna de les quatre circumscripcions.

Avui mateix, la Comissió Executiva de RCAT les Corts es reunirà per tal de parlar sobre la situació actual, i es convocarà una Assemblea Extraordinària per tractar l’assumpte entre els associats de les Corts. Demà, els coordinadors comarcals es reuniran per decidir els propers passos després de la dimissió de 13 membres de la direcció.

Entre tots hem de buscar una solució a aquest problema, per tal de seguir endavant i sortir-ne’n enfortits. Cal ser capaços de transformar un problema en una oportunitat, i seguir treballant per la independència i la regeneració democràtica del nostre país.

De ben segur, Catalunya s’ho mereix!

Els Comentaris estan tancats