La requalificació a les Corts portarà a expropiar 35 propietaris de Gràcia i de Montcada i Reixac


En llegir aquesta notícia, hem tingut dubtes sobre si només introduir-la a la secció de notícies de la nostra web territorial, a l’apartat de les Corts, o fer-ne un petit article per penjar a la nostra pàgina inicial. Ens hem decidit per la segona opció ja que no és un tema només de barri, doncs el seu abast va molt més enllà de les Corts i esdevé un exemple de fins a on es pot arribar en política quan els interessos del veïns no els defensa ningú.

Us animem a llegir l’article, tot indicant-vos que l’alcalde Hereu s’ha negat en tot moment a rebre als representants dels veïns i que gràcies a aquest acord entre partits polítics s’ha consumat, possiblement, l’últim gran “pelotazo” urbanístic a Barcelona.

Algú de vostès coneix on es troba l’oficina del polític del partit que va votar, i que el representa a l’Ajuntament, per anar a demanar-li explicacions?

Els Comentaris estan tancats