Aquest diumenge, Sabadell (Jordi Palmer)


Sabadell celebra en solitari aquest diumenge la seva consulta sobiranista. Prop de 170.000 persones tindran dret a vot en una cita singular que servirà per mesurar l’estat de forma d’aquest moviment que a poc a poc ha fet forat en la vida política dels catalans. A favor o en contra, però gairebé tothom té una opinió formada sobre el tema.

Els votants sabadellencs hauran de respondre com tants altres ciutadans catalans a la qüestió de si volen per a Catalunya un futur sobirà o si prefereixen quedar-se com fins ara.

Per si de cas, convé recordar que la consulta barcelonina de la Diagonal va acumular una participació total d’un 12,17 per cent en un període de votacions d’una setmana, amb possibilitat de votar per internet, amb un desplegament de mitjans propagandístics totalment desproporcionat i una despesa econòmica a càrrec de tots els contribuents.

Estarà bé tenir la dada de participació barcelonina a mà per quan es vulguin fer comparacions. A Sabadell encara tenen la immensa sort que l’Ajuntament no se’ls ha posat en contra, però en cap cas tindran a la seva disposició els mitjans i els calés que Jordi Hereu va abocar a la Diagonal i a sobre per perdre. Enfront del nyap de Barcelona, la il·lusió de Sabadell. Què trien?

 

Article de Jordi Palmer, publicat el divendres, 28 de maig del 2010, al diari Avui.

Els Comentaris estan tancats