Reagrupament obre una oficina electoral al passeig de Gràcia


També posa en marxa una oficina mòbil, un vehicle que recorrerà Catalunya per difondre les propostes de la formació de Carretero

Oficina electoral al rovell de l’ou de Barcelona, en ple passeig de Gràcia, i una de mòbil. Reagrupament comença obertament la campanya i es proposa a “continua acostant-se als ciutadans” per donar a conèixer les propostes de la formació de Joan Carretero i recollir les “idees i suggeriments” dels catalans, segons s’assegura en el comunicat que anuncia que aquesta seu electoral s’inaugurarà aquest dimecres a la tarda.

Per fer-se veure, l’equip de l’exconseller ha llogat un local a la novena planta del número 55-57 del passeig de Gràcia. A la resta del país, s’hi podrà veure l’oficina mòbil, un vehicle pintat amb el logotip de Reagrupament que recorrerà pobles i ciutats.

La formació, encara pendent de concretar com es repartiran el cartell electoral els seus candidats i pendents de la decisió de Joan Laporta, que podria associar-s’hi o no, també prepara una nova web.

 

Notícia publicada el dilluns, 14 de juny del 2010, al diari Avui.

Els Comentaris estan tancats