Celestino Corbacho fa servir la por i vaticina una Guerra Civil si Catalunya s’independitza


L’actual ministre de Treball del govern espanyol i número tres a les llistes del PSC per Barcelona a les eleccions al Parlament, Celestino Corbacho, adverteix que la independència de Catalunya no s’aconseguirà per la via ‘pacífica’.

Celestino Corbacho afirma que en les eleccions del proper 28 de novembre Catalunya no només s’hi juga el color del proper govern de la Generalitat, sinó que també està en joc el model de relació amb l’Estat espanyol.

Corbacho ha explicat que per ell la relació entre els catalans i els espanyols té un fort component “emocional”, i per això creu que la decisió sobre com ha de ser la nova relació entre Catalunya serà “personal i intransferible”.

Corbacho també ha alertat que la independència seria “traumàtica” i que en cap cas seria “pacífica”. L’encara ministre de Treball ha fet aquestes declaracions en una conferència al Fórum Europa en què ha recordat que Catalunya no havia tingut mai tan autogovern com actualment i tanta prosperitat com en els últims 30 anys.

 

Notícia publicada el dimarts, 5 d’octubre del 2010, a www.cronica.cat.

Els Comentaris estan tancats