fc barcelona – ath. bilbao (03/04/2010)

RCAT les Corts lamenta haver d’informar als seus associats i simpatitzants de la suspensió de l’acte informatiu i promocional, organitzat per al dissabte 3 d’abril en motiu del partit entre el FC Barcelona i l’Ath.Bilbao.

La srta. Rut, del Districte de Les Corts ha comunicat verbalment al reagrupat August Andreu, que havia sol·licitat el corresponent permís en data 11/03/2010 i número de registre d’entrada 1-2010-0129726-1, la negativa, per part de l’Ajuntament, a permetre l’activitat. Segons ens ha indicat també, la Guàrdia Urbana està plenament informada de la prohibició. A hores d’ara, no ha estat possible rebre resposta escrita justificant la denegació del permís.

Des de RCAT les Corts prenem bona nota de l’actitud de l’Ajuntament de Barcelona, doncs no és la primera vegada que dificulta l’activitat de l’Associació (lloguer Palau St. Jordi pel 23 d’abril, retards en el nostre reconeixement com a associació, lloguers de sales als Centres Cívics…).

De la mateixa manera, també volem comunicar a tots els ciutadans que s’estimen el seu país i volen que sigui lliure que, malgrat totes les dificultats, no ens aturarem i seguirem organitzant actes i difonent el nostre projecte.

01/04/2010


Desprès de l’èxit del partit Catalunya-Argentina, l’agrupació de RCAT les Corts, conjuntament amb les de Sants i Sarrià estem preparant un acte de visibilitat, a les portes del Camp Nou, el proper dissabte 3 d’abril, en motiu del FC Barcelona – Ath. Bilbao.

A l’espera de rebre els permisos corresponents de l’Ajuntament de Barcelona, l’acte consistirà en:

  • Col·locació de tres taules informatives de Reagrupament.
  • Distribució de fliers de l’Associació i merxandatge als assistents a les boques del metro i a les portes del camp.
  • Per fer tot això necessitem voluntaris! Qui hi estigui interessat i ens vulgui ajudar que ens enviï un mail a: participacio@rcatlescorts.org amb les seves dades.

    29/03/2010