Vermut a la rambla? Vermuts a les rambles!


Badalona és una ciutat diversa, tant que no té una rambla sinó diverses. La coalició independentista formada per Esquerra Republicana, Accent, grup d’independents, Reagrupament i les JERC hem preparat l’acció ‘Vermuts a les Rambles de Badalona.’ per fer arribar les nostres idees arreu de la ciutat i xerrar de manera distesa.

Diumenge 1 de maig, els representants de la candidatura serem a la Rambla de Badalona; dissabte 7 de maig a la Rambla de Sant Joan i diumenge 15 de maig a la Plaça Trafalgar. En un format proper i informal, els membres de la candidatura compartirem amb la ciutadania les idees i propostes per als pròxims 4 anys a la ciutat, i escoltarem les inquietuds i plantejaments que ens volgueu fer.

Els vermuts seràn a:
Rambla de Badalona: diumenge 1 de maig, 11:30 h  / Bar: L’Antic Cafè de la Rambla. Rambla, 32. (Botifarrada de les JERC posterior al primer vermut).
Rambla de Sant Joan:  dissabte 7 de maig, 11:30h / Bar: La Paradeta.  Rambla Sant Joan, 79.
Plaça Trafalgar: 15 de maig, 11:30h  / Bar: Cerveseria Trafalgar. Plaça Trafalgar, 1.

Hi esteu convidats!

, , ,

Els Comentaris estan tancats