ERC, Accent, Reagrupament i les JERC proposem orientar la recuperació econòmica a l’economia del coneixement


“La crisi econòmica ja afecta Badalona amb cruesa i la ciutat no li queda més remei que posicionar-se finalment com el que és, la capital del Barcelonès Nord, la tercera ciutat del país en número d’habitants, un territori clau en el futur de l’àrea metropolitana i del nostre país. Estem convençuts que a la ciutat hi ha les habilitats i l’experiència per aconseguir-ho.” Així de clar es manifestava el cap de llista de la coalició, Miquel Estruch, a la roda de premsa que s’ha fet aquest matí al carrer Canonge Baranera per explicar les propostes em matèria de reactivació econòmica i comerç a la ciutat.

Estruch, acompanyat d’altres membres de la candidatura, ha posat l’èmfasi en potenciar la visió estratègica del territori perquè “Badalona forma part d’un continu urbà amb Santa Coloma, Sant Adrià, Montgat i parcialment amb Tiana i en aquest sentit cal promoure polítiques conjuntes i coordinar accions en l’àmbit de la promoció econòmica”. La candidatura “Fem-ho plegats” considera esencial la promoció de l’economia del coneixement com un dels nous motors econòmics.

Pels que fa a projectes concrets de la candidatura, Estruch explcia que “cal revalorar les zones industrials de la ciutat apostant per la conversió al sector sanitari, mediambiental i altres sectors de major valor afegit d’acord amb les línies estratègiques del tres campus universitaris del Barcelonès Nord (salut, tecnologia i energies renovables” i crear un parc tecnològic vinculat a la tecnologia mèdica com a continuació del polígon de Pomar de Dalt, al nord del polígon de les Guixeres, entre d’altres.

Els Comentaris estan tancats