Treballem des d’avui pel 2015


La coalició independentista Fem-ho plegats, formada per ERC, Accent, Reagrupament i les JERC, reconeix els mals resultats obtinguts en les eleccions municipals del 22 de maig de 2011. Situa la disminució del suport, en un context de bipolarització a la ciutat motivat per les bones perspectives (ara confirmades) del PP i en la dispersió de l’oferta independentista.

• El projecte de Fem-ho plegats! és de llarg termini, compromès amb el treball diari pels valors d’una Badalona on la convivència i l’augment de les oportunitats dels seus habitants, siguin prioritat.
• Els plantejaments de Fem-ho plegats! continuen sent vàlids de cara al 2015 per bé que caldrà treballar per coordinar esforços i evitar la dispersió del vot en l’àmbit de l’esquerra i de l’independentisme.
• Avui, Fem-ho plegats! continua defensant la necessitat d’un acord ampli de totes les forces de tradició democràtica per impedir que el PP, un partit que ha fet bandera de postulats racistes, governi la ciutat.
• En aquest sentit, s’ofereix en el que calgui per fer possible aquest acord i es compromet amb la ciutadania a seguir treballant per definir, de forma consensuada amb la resta de forces i amb la ciutadania, els grans eixos de desenvolupament de la ciutat.
• Fem-ho plegats està satisfeta pel treball realitzat per les quatre sensibilitats presents a la candidatura i que s’ha traduït en un treball propostiu, original i seriós en la definició programàtica i amb un to proper i constructiu, contundent quan ha calgut, i que ha tingut una clara influència en el desenvolupament de la campanya. Tanmateix, la coalició, que va tenir converses amb diferents formacions entre el gener i el febrer passats, lamenta no haver estat capaç de convèncer més forces per incorporar-se al projecte.

Els Comentaris estan tancats