Després de l’acte…29 de juny 2010

Després de dies de nervis i feina a la fi ha arribat el gran dia, avui dilluns 28 de juny Reagrupament s’ha presentat a Nou Barris.

Eren vora un quart de vuit quan hem començat l’acte, enrere quedaven ja les enganxades de cartells, les edicions ,reedició de cartells i els correus fluent per la xarxa, el pensar si hi vindrà ho no molta gent, tot això ja quedava endarrera doncs allà estava Reagrupament al vell mig de Nou Barris estenent la taca morada amb l’ajuda de la nostre incansable furgoneta i dels seus col·laboradors que han contribuït a fer visible el nostre logo i la nostra divisa des de l’exterior del local.

A la taula de ponents i tenim en Joan Carretero, la Rut Carandell i el nostre tresorer, avui convertit en portaveu en Ferran Margarit.

El primer a parlar ha sigut en Ferran qui ha fet una introducció presentant Reagrupament i ha donat les gràcies a l’entitat “Procat” per haver-nos deixat el local per a l’acte així com per l’interès que han mostrat , per a concloure el seu parlament recitant una poesia. Acte seguit la Rut ens ha fet una exposició sobre el dèficit fiscal, els números sempre impacten i més quan els veus en una pantalla projectats i és llavors quan et preguntes …. “com pot ser que desprès de veure com ens escanyen encara hi hagi gent que cregui en això anomenat Espanya?” Acte seguit ha sigut el torn d’en Joan qui ha exposat el nostre argumentari de perquè no podem seguir amb formant part d’Espanya, durant el seu parlament ens informen que ja hi havia sentència de l’estatut, així que hem pogut donar la notícia en exclusiva als nostres oients. Arribat el torn de preguntes, veus que la gent normalment sol ser tímida i no gosa preguntar gaire, no obstant hi han hagut 3-4 preguntes les quals han sigut debatudes a la sala per en Joan i els oients.

Per a finalitzar l’acte s’ha realitzat un pica pica, organitzat per l’entitat “Procat”, durant el transcurs del qual els assistents han pogut preguntar i xerrar d’aquelles inquietuds, amb en Joan i la Rut ,que potser per timidesa no han gosat fer-ho en públic i s’han venut material divers de Reagrupament.

Un cop finalitzat l’acte hem desmotat tot el desplegament que havíem realitzat i amb la sensació d’haver aconseguit una petita fita, arribar a la gent del barri de manera massiva i amb les piles carregades per a seguir treballant per a donar a conèixer el nostre projecte a la resta.

M’agradaria donar les gràcies a l’entitat “Procat” per tota l’ajuda que hem rebut i pel bon tracte que dia a dia ens donen, als companys que han vingut d’altes zones de Barcelona a donar-nos un cop de mà, als companys de Nou Barris ,per la feina feta i per a que en fem més, i en general a tots aquells que han intervingut de manera directa o indirecta per a fer possible aquest acte, David Palet, Isabel Farré, Nus, l’August, en Joan Carretero, Rut Carandell i els nostres companys de la furgoneta sense els quals tampoc hauríem aconseguit ser aquí.