Prou!


Ens adonem que la historia de Castella i sobre tot, quan van fer un imperi on no es ponia el sol, el vici adquirit per els reis de la època, començant per els catòlics era fer com “l’alien” (destrossaven i assolaven tots els planetes que es trobaven), que totes les colònies de l’imperi, les exprimien i feien la terra cremada quan les deixaven. Així doncs, tota Amèrica llatina, Filipines, el Sàhara, Cuba, etc., mai a la vida seran aliades de l’Estat, al contrari, l’odi que professen a l’Estat Espanyol es del tot innegable. Tots els governants que ha tingut l’Estat Espanyol han continuat amb el mateix sistema i la historia et demostra que per aquests governants espanyols no se’ls ensenya res de res. Que no aprenen i es demostra que son un estat digne del tercer món.

Som (Catalunya) la darrera colònia d’aquest estat troglodita que no sap aprendre dels seus errors passats i que s’estan acarnissant dura i cruelment contra el poble català. Que les mentides per més grosses que són se les creuen i les magnifiquen.

Que han fet de la hipocresia el seu sistema de viure. Que avui, segle XXI no ens posen cadenes però ens neguen el dret de la llibertat. Ens neguen el dret de la opinió i de la llibertat d’expressió. Ens neguen un referèndum, que és la veu del poble lliure, i ens diuen què és el que hem de fer (per ésser els seus esclaus del segle XXI?) i què és el que hem de dir. Si no ho fas

ets un insolidari i un malparit catalanista separatista.

PROU!! Jo sóc un home lliure i en aquestes alçades de la vida ja no em fan cap por. Que tinc el dret de renegar de la constitució-presó que ens han fotut per la puta cara i amb veu ben alta dic SÓC UN CATALÀ LLIURE I INDEPENDENT.

Som la darrera colònia espanyola i abans que ens exprimeixin com a totes les altres, sortim, PERÒ JA, perquè no ens queda gaire temps.

RAFAEL LÓPEZ I DE GEA

VISCA CATALUNYA LLIURE