Reagrupament a Nou Barris

  REAGRUPAMENT HA ARRIBAT A NOU BARRIS
  Segurament no és un bon començament rectificar el títol d’aquest escrit, però  amb tota sinceritat, crec que és molt més correcte dir que Nou Barris ha arribat a Reagrupament.
  Et preguntaràs què fa aquesta associació independentista i regeneradora en un districte de gent treballadora, vinguda de fora de Catalunya que va haver de deixar la seva terra per guanyar-se un futur millor; i precisament, jo et dic que aquests són els arguments de més pes, que a uns quants habitants d’aquest districte, ens han empès a començar aquest nou projecte. Portes ja molts anys aquí, i potser sempre has intentat mantenir-te al marge d’aquest tema; potser et sents en terra de ningú, ja saps el que vull dir, aquí ets “el del sud” i allà ets “el catalán”, però que això no et faci mai dubtar que aquí l’únic que té el poder d’aquesta decisió ets tu. A vegades et sents temptat a tornar a la teva terra, però tant tu com jo sabem que no ho faràs, has treballat durament molts anys aquí, t’has aixecat del no res, has creat una família, la  qual, té les arrels en aquesta terra d’acollida. Saps perfectament que aquest és el teu país, i per això et demano que vinguis amb nosaltres, perquè Catalunya no mereix menys, i sobretot, perquè tu no mereixes menys.
  A tu ,jove de Nou Barris, només et vull demanar una cosa; no oblidis mai les teves arrels, perquè així no oblidaràs el sacrifici que van fer els teus pares abandonant la terra que estimaven per donar-te un futur millor. És per això, que et demano que treballis amb Reagrupament, perquè els que vinguin després de nosaltres, es trobin un bon camí per recórrer.
  És per aquests motius que Reagrupament s’ha posat en marxa en el nostre districte; per treballar per la independència del nostre poble i, per tant, utilitzar la pròpia sobirania per poder realitzar polítiques socials i econòmiques sense haver de demanar el consentiment de Madrid (tant sigui del parlament espanyol o del tribunal constitucional). Perquè senyors, no ens enganyem, cada cop que intentem millorar la nostra vida del dia a dia, o ens ho impedeixen o no hi ha recursos econòmics.
  No podem caure en el parany d’oblidar l’altre gran problema d’aquest país, la classe política, gent que ha convertit la política en una professió, que es presenten davant nostre com uns treballadors igual que nosaltres; sincerament, jo a aquests senyors mai els he vist treballar fora de la política. I, com no, mencionar aquestes votacions del parlament, en que un senyor alça el dit i tots els del seu grup voten el que diu; jo sempre m’he preguntat per què hi són tots aquests diputats que només voten el que els hi diuen. És per això, i per molts més motius, que també treballem per una regeneració política; centrada en unes llistes obertes, unes circumscripcions més petites on el polític hagi de donar explicacions davant del seus votants i no a la cúpula del partit i, sobretot, una limitació de mandats on cap persona pugui fer la de política una professió.

Moltes gràcies per haver-nos prestat una mica del teu temps, i si estàs interessat ja saps: a què esperes? Reagrupa’t