Festa Major (1ª part) : TSUNAMI A SANT ANDREU


Sant Andreu de Palomar, Divendres 27 de novembre de 2.009, 2:00 a.m.

“Blue monday” sona com poques vegades ho havia fet, ressona la melodia dels grans New Order pel tot carrer mentre més de dues-centes persones ballen als peus de la inmensa estelada que enlluerna la nit andreuenca. L´activitat és febril a la barra, l´anar i tornar de la gent va esgotant mica en mica les existències, però segueix sonant “Blue monday”……. L´èxit del “Concert Jove” va superar amb escreix les nostres expectatives. Era la nostra primera aparició al carrer, i aquesta proposta agosarada ha acabat sent una mà guanyadora dins el marc de la Festa Major del barri. Al llarg de tot el dia molts dels nostres companys van estar pencant perque tot sortís rodó, i així va ser. Els neguits previs a la Festa s´esvairen amb l´aparició dels espectaculars entrepans de truita de patates de la nostra companya Dalila….mmmm….amb l´estòmac ple, tot es veu diferent. La nit va començar amb “Els invisibles”, l´actuació va ser senzillament espectacular, quina gran versió del “Yellow” de Coldplay….un deu per a ells. Acte seguit, “La Sentina” escalfà al personal amb el seu pop personal i intransferible tot esperant als Dj´s Clandestino i Mamaye (residents de la Sala Apolo).
La nit seguia el seus curs, birres entre camarades i animades converses entre patriotes reagrupats d´altres barris precediren la col.losal actuació dels Dj´s. Moviment de plats a l´escenari i de sobte, el carrer ple de gom a gom. El jovent de Sant Andreu es reagrupà al nostre concert, i de quina manera! L´excels mestratge en l´art de jugar amb les melodies i els ritmes d´aquests Dj´s contribuí a que la Festa mantingués la seva tensió fins les tres de la matinada, loop a loop i bit a bit fins la victòria final! (l´esgotament del mam). Una nit mítica, un divendres fantàstic, ideal per precedir a un “Blue Monday”.
Felicitats a tots els companys

P.S. A la nena de Gràcia: com no ens la van posar, la punxo jo. HANG THE DJ!!

http://www.goear.com/listen/7bfa72c/Panic-the-smiths

Posted by Xavi

Els Comentaris estan tancats