Els beneficis econòmics de la independència

Acte conjunt de final de campanya que farem els districtes de Sant Martí, Sant Andreu, Nou Barris i Horta Guinardó.

L’acte es durà a terme el dijous 25 a dos quarts de vuit al Centre Cultural “Els Propis”-Fundació Pro-Cat, del carrer Via Júlia, 201-203 i contarà amb la presència de Ferran Margarit, membre del Cercle Català de Negocis i d’Ignasi Pujades, candidat per Barcelona a la llista de Reagrupament Independentista.

Us hi esperem.

,

No hi ha Comentaris

Acte central de campanya

No hi ha Comentaris

Carreterina per a Herrera

Reagrupament Independentista ha estat present en les festes del Clot – Camp de l’Arpa amb diverses parades informatives on els veïns de Sant Martí han pogut conèixer de més a prop la proposta política de l’associació.

Dissabte van poder interpel·lar directament a les candidates u i tres per Barcelona, na Rut Carandell i na Montserrat Tudela amb gran èxit de participació, i diumenge, els Reagrupats de Sant Martí van participar en la tradicional fira d’entitats del Clot.

Seguint l’exemple dels companys reagrupats de Sant Just Desvern, el coordinador de Reagupament Sant Martí ha pogut oferir una capsa de Carreterina al candidat i exdiputat al parlament espanyol Joan Herrera. La resposta del candidat ha estat “això no em cal perquè no sóc independentista”, la replica del associat ha estat “es per això que l’hi recepto”. El candidat ha donat les gràcies i ha promès llegir les instruccions.

,

No hi ha Comentaris

Enquestes

Apreciats companys i companyes:

Com podeu observar darrerament en els mitjans de comunicació, no paren de sortir enquestes (totes elles, per cert,  amb mostres ridícules de 1000 persones) en les quals diuen que no obtindrem representació parlamentària.

Des de Reagrupament volem fer un advertiment a tots els catalans i catalanes per a que no caiguin en la trampa i no facin cas del que pretén l´”establishment”: desmobilitzar el independentisme i anul·lar la única candidatura que realment els hi fa mal i els hi molesta: Reagrupament.

Després de 23 anys de CIU venent-se a Espanya per poder tenir poder econòmic i de 7
anys d’un tripartit que ha espanyolitzat Catalunya més que mai (anuncis en castellà a TV3, Zapatero al balcó de la Generalitat, Estatut patètic, espoliació fiscal desorbitat, etc..) ha arribat l’hora de la Independència. Però la Independència de veritat, no la de broma. I la única opció real i seriosa som nosaltres.

És per això que tot els sistema mediàtic de ràdios, diaris i televisions venudes a la
colonització espanyola no paren de dir-nos el que “ells” volen que passi: que no obtindrem representació, que no val la pena votar-nos…

I és per això, que, des de Reagrupament fem una crida a tothom a no creure el que ens diuen aquesta colla de mentiders venuts a Espanya; a no fer-los el joc; a no donar crèdit a les seves fal·làcies i a, en definitiva, el dia 28, anar a votar a Reagrupament amb el cap ben alt, orgullosos de ser catalans i catalanes i sabent que tots junts obtindrem un molt bon resultat.

No us creieu tot el que us diuen!
Confieu en vosaltres i en Catalunya!!

Companys i companyes: Visca la
nostra nació. Visca Catalunya!!!

Enviat per Jordi Ferrer associat a Reagrupament – Sant Martí.

No hi ha Comentaris

Dijous, tertúlia política

Com cada segon dijous de mes celebrem la tertúlia política de Reagrupament Sant Martí. Aquest dijous però anem d’estrena, ja que podrem celebrar la reunió al local del carrer Malgrat 97. L’espai el compartim amb els districtes de Sant Andreu, Nou Barris i Horta – Guinardó. Per això, i per la proximitat de la campanya electoral, volem fer extensiva la convocatòria a tots els reagrupats, associats o simpatitzants dels quatre districtes.

La reunió, començarà a les 20h. Us hi esperem.

,

No hi ha Comentaris

Reagrupament respon al Clot

No hi ha Comentaris

«A Arenys de Munt li fan el buit amb les subvencions des del referèndum »

Entrevista a Carles Móra. L’alcalde d’Arenys de Munt i capdavanter de Reagrupament reconeix que la Diputació, Generalitat i Estat central li retallen subvencions per impulsar les consultes sobiranistes. “La diferència de Solidaritat amb Reagrupament és la regeneració que proposem” assegura

Carles Móra i Tuxans (Arenys de Munt,1955) Alcalde mediàtic del primer municipi que va organitzar una consulta sobiranista. Fa 30 anys que es dedica a la docència. Ara forma part de les llistes de Reagrupament per Barcelona. Home pacient està convençut que Reagrupament ofereix alguna cosa més que independència, “la independència per dur el país a l’excel·lència” en diu. Es queixa que les administracions del PSC li fan el buit a nivells d’ajuts des del referèndum i insisteix que la unitat amb Solidaritat es va intentar fins el darrer minut.

-Bé, alcalde, vostè governa al poble que ha començat la nova dinàmica independentista

Sí, però  ens adonem que de manera barroera patim una persecució màxima als companys que continuen la feina. Per exemple Tarragona Decideix, a qui els van amenaçar amb multar-los si posaven cartells o un obligat silenci als mitjans subvencionats. Estem esfereïts, perquè veus que no estan de punyetes, perquè van atacar la mateixa gent que ells representen. Per una banda, estem molt contents, amb gran autoestima, però per altra preocupats perquè el poder està atacant aquest moviment nascut a Arenys de Munt

-Què vol dir? Què  Arenys de Munt és una víctima, perd subvencions per exemple de la Diputació, de l’Estat central o d’administracions dominades pel PSC?

Sí, sí, hi ha força desafecció cap Arenys de Munt dels partits que ostenten el poder a la Generalitat i a l’Estat espanyol. A nivell de poble i d’alcalde devem estar entre els 3 primers llocs de la llista negra de la Generalitat i l’Estat. Et fan el buit amb força llocs i plataformes, amb algunes administracions supramunicipals, que ens posen un escull, franquejable, però un escull que és difícil de superar a nivell material, econòmic. Es nota molt en els ajuts que s’haurien de repartir d’una manera equitativa a tots els pobles, i només reparteixen exclusivament al logo de partit i pedregi. Nosaltres com  partit municipalista no en traiem cap benefici. Ens fan el buit.

- Alcalde vostè és un capdavanter de Reagrupament, però va ser un defensor de la unitat amb SI, això no ha estat possible…

Sí. Ho veig malament, nosaltres sempre intentem fer governs de concentració, som un partit basat en el teixit social, i és possible que el nostre partit acabi esdevenint una associació cívica. És més fàcil empènyer la gent des de les entitats socials que no pas des de la política. Hem intentat la unitat de totes les maneres possibles, ens van reunir fins a darrera hora a Puigcerdà amb els representants de la plataforma que volia la unitat. Vam fer oferiments sense ser garrepes, i sense fissures. Fins i tot, el representant de Solidaritat, Lluís Bosch, va deixar de militar-hi perquè encara espera la resposta d’Alfons  López Tena. Les coses s’han de dir clares: Rcat va intentar fins l’últim minut arribar a un acord, les nostres llistes són movibles. El primer és Catalunya.
- Així a la vista de la divisió que diferencia Reagrupament de Solidaritat si el projecte finalista és el mateix?

Jo demano que es voti independentisme, sigui qui sigui, però que el vot sigui independentista. Dit això, hi ha una diferència bàsica, i és la regeneració política. Aquest país la de moure el treball, els valors, el respecte, la feina ordenada, l’ordre i la capacitat de decisió. I aquest és el valor afegit de Reagrupament.

- Així és indestriable la independència que la regeneració, o una abans de l’altre?

Han d’anar totes dues de bracet. Construir un país amb els mals hàbits d’ara seria una tasca deficitària, volem la Catalunya de l’excel·lència. Som persones normals, som persones del poble que vol treballar pel poble. Una Catalunya neta, culta i desvetllada com deia Salvador Espriu.

-Si les enquestes l’encerten hi haurà una clara majoria sobiranista al Parlament?

Es refereix a CiU?

-Per exemple

El projecte de CiU no el menystenim, però no podrà tirar endavant, coneixen de sobres les reaccions de l’Estat espanyol. El concert no l’acceptaran.

-Però hi donarien suport?

Estem més propers d’en Mas que d’en Montilla.

-I al concert?

Insisteixo que s’ha d’aconseguir però no s’assolirà. L’exemple el tenim amb l’ofensiva judicial contra el català d’aquesta setmana. És desgranar la sentència de l’Estatut que atenta contra la línia de flotació del vaixell Catalunya.

- Formaria grup parlamentari amb ERC i SI?

Si l’objectiu és la independència, sense figures, aniríem plegats, sí. Ara bé, a la mínima fissura ho denunciaríem. La nostra disciplina és molt autoexigent, primer és prioritzar Catalunya. Jo deixo de ser alcalde d’aquí set mesos, per deontologia, això no és un joc. Ho dic com exemple que  volem un Parlament transparent per un estat independent, cosit amb bons hàbits i vertebrat a través de la bona feina.

-Si el 28 no obtenen representació?

Seguirem lluitant pel país a través del teixit associatiu i tornarem a les nostres respectives feines

Carles Móra, Publicat a Nació Digital

,

No hi ha Comentaris

El 28-N, tu tries: o autonomia o independència

En el moment històric en què som ara ens toca triar, potser ja d’una manera definitiva, si el que volem per al nostre país és ser espanyols; és a dir, ser ja per sempre més una comunitat autònoma espanyola de règim comú, o si estem disposats a tenir un estat propi que pugui donar resposta als nostres reptes com a país.

Els catalans hem viscut alegrement d’il·lusions des de fa molts anys, però l’Estat espanyol s’ha encarregat de deixar-nos clar, en aquests últims mesos, que les nostres il·lusions –federalisme, concert econòmic, plurinacionalitat…-  no seran mai possibles dins d’una Espanya cada dia més reforçada. En aquest sentit, el 28 de novembre serà un moment clau, en el qual els ciutadans d’aquest país podrem dir amb tota llibertat el que volem per a la nostra nació. Si aquell vespre el Parlament és ple de diputats autonomistes, això voldrà dir que ja ens està bé la situació d’espoli i humiliació a què ens tenen sotmesos. Si, en canvi, els independentistes som majoria, estarem en condicions d’esdevenir un poble lliure, un nou estat de la Unió Europea, en qüestió de poc temps.

De vegades sembla que els catalans estiguem afectats per una mena d’amnèsia col·lectiva. No fa gaire, el govern de la Generalitat i els partits que li donen suport ens volien convèncer que s’havia aconseguit el millor acord de finançament de la història. Ara, quan tan sols han passat uns mesos, la Generalitat ha d’emetre bons perquè està tècnicament en una situació de fallida. I tot això mentre es va generant un dèficit cada vegada més gran que, a la llarga, provocarà que els pocs recursos econòmics que som capaços de gestionar es destinin, gairebé exclusivament, a pagar aquest deute.

Un altre aspecte que demostra aquest nivell d’il·lusió en què hem viscut i que ara sembla que no vulguem reconèixer és el nombre rècord de tancament de fàbriques de “baix valor afegit”. Des de la Generalitat se’ns deia que això responia a un millor nivell de la nostra economia que no admetia ja treballs de baixa qualificació i sous reduïts; que nosaltres ja havíem entrat en l’etapa del R+D i que les fàbriques que necessitaven mà d’obra “poc qualificada” havien de marxar a països amb economies que nosaltres ja havíem superat. No fa gaire, però, el president de la Generalitat va haver d’anar a la Xina a suplicar que fàbriques d’aquesta mena  –una cadena de muntatge de vehicles- tornessin a instal·lar-se a Catalunya en una demostració clara que el nostre nivell com a país està caient en picat.

Davant d’això, Reagrupament proposa un pla basat en tres receptes bàsiques que s’han resumit en l’eslògan “Independència, democràcia i treball”. D’una banda, la necessitat de la independència, ja que només amb un estat propi serem capaços de disposar de les eines necessàries per capgirar la situació i apostar per un sistema econòmic adequat al nostre teixit productiu. És vital, també, afrontar un procés de regeneració democràtica, amb accions legislatives que afavoreixin la transparència i el control de la gestió pública, la limitació de mandats, una llei electoral basada en circumscripcions petites, un règim dur d’incompatibilitats, una simplificació i racionalització de l’administració, una austeritat pressupostària i un llarg etcètera de mesures que ens donaran aquest plus de seriositat que ens permetrà anar pel món amb orgull. Finalment, cal recuperar l’exigència màxima en la feina ben feta, en els valors de l’esforç, l’excel·lència i la justa recompensa. Hem de treballar més i més bé, per poder ser un país millor i amb més qualitat de vida.

Ara per ara, però, el primer repte és entrar amb força al Parlament el 28 de novembre. O un Parlament autonomista o un d’independentista, o més Espanya o la llibertat, tu tries.

Joan Carretero, Publicat a Nació Digital

,

No hi ha Comentaris

Reagrupament a Sant Martí de Provençals

Aquest dimarts 19 d’octubre a les 20h. Conferència “Independència: el camí cap a l’estat propi” amb Montserrat Tudela (Candidata al Parlament de Catalunya i veïna de Sant Martí) i en Joan Canadell ( Secretari General del Cercle Català de Negocis i candidat al Parlament de Catalunya).

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Martí c/ Selva de Mar 215 (cantonada Rambla Guipúscoa). L’assistència és lliure.

Com és habitual als actes organitzats per Reagrupament, al final, hi haurà un torn de preguntes on els ponents respondran els dubtes i suggeriments dels presents.

Us hi esperem.

No hi ha Comentaris

Dijous tertúlia política

Com cada segon dijous de mes celebrem la tertúlia política de Reagrupament Sant Martí. Les reunions, obertes a tothom que tingui interès en l’actualitat política catalana, comencen a les 20′30h al bar de la Farinera. (Gran Via de les Corts Catalanes, 837 / Escultors Claperós)

Us hi esperem.

, ,

No hi ha Comentaris