Presentació de Reagrupament a BCN – Sant Martí.


1

Tot i la pluja que donava la guitza i que finalment ha amainat, hem omplert la sala en la nostra presentació al Poblenou. Unes 270 persones han assistit a la presentació de Reagrupament al districte de Sant Martí. Un acte que comptava amb Joan Carrertero, Emili Valdero i Jordi Sànchez, el coordinador provisional del districte, com a ponents.

2

 

 

 

Va començar l’acte amb una breu explicació del funcionament de l’acte i el finançament del mateix per part d’en Jordi Sànchez. Acte seguit n’Emili Valdero va exposar la realitat sobre l’engany que suposa el nou finançament. Finalment, Joan Carretero va exposar les principals idees de Reagrupament de forma fresca i aconseguint arrencar el riure del públic en diverses ocasions. Acabat això es va fer una ronda de preguntes entre el públic present.

 

 

Per cloure l’acte es va cantar Els Segadors.

 L’acte ha estat finançat gràcies a les aportacions dels assistents. Gràcies a tots ells.

 

 

Enviat per Joan C. Canela associat a Reagrupament – Sant Martí.

 

Podeu trobar un vídeo resum de l’acte en aquest link.

,

Els Comentaris estan tancats