Propera presentació de Reagrupament a Nova York.


i-love-new-yorkEl front internacional és clau en l’èxit independentista: cal cercar aliats internacionals i internacionalitzar el conflicte català, i cal fer partíceps del projecte d’alliberament nacional a tots el catalans que viuen lluny de la nació però que estimen el país i volen treballar per la independència.

Per aquest motiu Reagrupament realitzarà el proper 31 d’octubre una presentació a Nova York per fer arribar el missatge d’independència i regeneració democràctica als catalans que viuen a Nova York, i buscar més complicitats i suports. 

 

L’element principal de difusió del missatge de Reagrupament és la xarxa, en especial amb els catalans d’arreu del món, però volem realitzar quan sigui possible presentacions a qualsevol lloc del món. 
 
L’acte de Nova York serà presentat per Jaume Soler, enginyer reagrupat resident a NY.  Carles Boix, Catedràtic de la Universitat de Princeton, i Alexander Alland, professor emèrit de la Universitat de Columbia, faran una intervenció sobre la situació política a Catalunya.  I Salvador Garcia (membre del Col·lectiu Emma) explicarà el projecte de Reagrupament.  Al finalitzar les intervencions es farà un col·loqui entre els assistents.
 
És la primera vegada que fem un acte així, i no sabem quanta gent vindrà. Quanta més millor, però sinó no passa res: qui no arrisca, qui no innova, qui no intenta anar més enllà del que han fet altres en el passat, no arriba enlloc.  I vagi com vagi l’acte, serà una oportunitat única per compartir entre els assistents una preocupació i passió comuna: el nostre país. 
 
L’acte no tindrà cap cost per Reagrupament: el lloguer de la sala i altres despeses seran pagades per dos reagrupats.  S’han rebut propostes de reagrupats de col·laborar ec0nòmicament en aquest acte i, apart d’agrair-ho, volem proposar el següent: com les despeses d’aquest acte ja estan cobertes, qui vulgui col·laborar igualment pot fer una aportació al compte corrent de Reagrupament (2100-3031-83-2200604441 ) indicant com a concepte “INTERNACIONAL”.  Tots els diners que es rebin, així com les possibles aportacions que es puguin rebre a Nova York, seran destinats íntegrament a actes que Reagrupament faci a l’estranger (seran sempre despeses relacionades amb l’organització de l’acte, no amb el viatge, que sempre serà sufragat per la persona de Reagrupament que faci l’acte, com en aquesta ocasió) per tant qualsevol contribució econòmica al projecte serà destinada íntegrament a Reagrupament. 
 
L’acte serà a 6 East 87th Street, New York (entre Madison Avenue i 5th Avenue) a les 12:00 del migdia. 
 
Si saps de català que visqui a NY, convida’l si us plau a assistir a l’acte.
 
Trobareu més informació al web nacional.

,

Els Comentaris estan tancats