Enveja sana.


consultesArribat de l’Acte Nacional de la Coordinadora per la consulta sobre la independència no puc expressar més que joia per l’èxit de la convocatòria, satisfacció pel format de l’acte i felicitar als organitzadors. Omplir l’Auditori del Fòrum amb 3500 persones i sense el ressò mediàtic merescut té molt de mèrit.
El següent pas el tenim el 13 de desembre, cal anar a les urnes, cal insistir en la necessitat d’una participació majúscula i cal que la democràcia s’expressi amb contundència davant dels que volen coartar-la. Com ha sentenciat en Josep Mª Terricabras “els representants polítics ens representen però no ens substitueixen”.
El 13 de desembre no podré votar. Caldrà, malgrat certes pors, començar a organitzar-se a Barcelona per poder fer-ho. Ho viuré amb enveja sana i des d’algun dels municipis que si podran. Tinc més d’un centenar per escollir.

 

Enviat per Jordi A. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats