SÍ a la Independència.


icona_si_independencia

Davant d’una jornada històrica per a la nació catalana com serà indubtablement aquest diumenge, 13 de desembre de 2009, des de Reagrupament volem fer una crida a la participació massiva de tots els catalans que votin SÍ a la Independència en la consulta popular que es durà a terme a 166 municipis de Catalunya.

Malgrat que aquesta consulta no sigui vinculant, representa la possibilitat fins ara negada al poble català de mostrar a tot el món la nostra voluntat d’autodeterminació. Però sobretot ha de representar la voluntat majoritària dels catalans a favor de tenir un Estat Català.

Cal que cada poble sigui envaït per l’esperit d’Arenys de Munt. Cal que els catalans encara dubtosos que la independència serà una realitat aviat, ho tinguin clar. Cal que els espanyols i tot el món sàpiguen que els catalans volem ser independents. Per tot això Reagrupament crida a tothom que voti SÍ a la Independència

Aquesta consulta, conjuntament amb les que es faran posteriorment a la resta del territori català, és la millor mostra que els catalans podrem dir prou a l’autonomisme uniformitzant que Espanya ens vol imposar. Però el poble català no només dirà prou, sinó que, a més a més, voldrà veure realitzada la seva voluntat de crear l’Estat Català al més aviat possible. En una democràcia, la política és l’encarregada de canalitzar i fer realitat la voluntat dels ciutadans. La política catalana no pot continuar renunciant a fer-ho. En el proper Parlament de Catalunya hi ha d’haver la candidatura que faci realitat aquesta voluntat del poble català.

Reagrupament Independentista crida a tothom que participi a les consultes, a votar SÍ a la Independència i que després treballem tots junts de valent per a fer-ho realitat.

Visca Catalunya Lliure!!

11 de desembre de 2009

Els Comentaris estan tancats