Les urnes, que treguin fum!


Segons l’organització, 121.500 persones han passat per les urnes abans de les 13h. Unes primeres dades, doncs, que inviten a l’optimisme i deixen entreveure una participació molt important. Els que encara avui insisteixen a dir que aquestes consultes no tenen valor s’estan quedant sense arguments. Demà, gent d’arreu d’Europa i del Món podrà llegir als mitjans que normalment compra que a Catalunya la societat civil, al marge dels partits i superant els impediments de l’Estat espanyol, s’hi han tirat endavant consultes sobre la independència. Diran que milers de persones s’han mobilitzat, des dels pobles més petits als més grans, per a superar un marc autonòmic que s’ha demostrat caduc. Diran que, fins i tot, gent nascuda fora de Catalunya que ha vingut amb la voluntat d’integrar-se hi han votat a favor. Perquè, qui té por de les urnes? Qui pot tenir por del que s’expressi de forma democràtica mitjançant un vot? Que vagin en compte els que s’hi oposen que potser es quedaran sols…

xap

 

 

 

 

 

 

(La punxa del Jap, vinyeta publicada al diari El Punt el dia 13/12/2009)

Enviat per Albert B. i R. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats