Un altre ILP morta


Tot i l’entusiasme dels seus promotors, veig molt difícil que l’ILP per l’abolició de la tauromàquia prosperi. Com vaig escriure fa gairebé un any, les cartes estaven marcades, davant d’una votació secreta i amb els dos grups majoritaris amb llibertat de vot, la ILP ha estat admesa a tràmit amb el suport de només 67 diputats. La resta, 59 més cinc abstencions, no considerava d’interès discutir la proposta que portava l’aval de 180000 signatures.
Evidentment sóc partidari de la prohibició de la tauromàquia, al meu parer és un espectacle denigrant del tot injustificable, però d’aquest procés el que em crida més l’atenció és la negativa a raonar. La política és un altre cosa diferent a tancar-se en banda, a la vegada que la política, com moltes altres coses de la vida, està renyida amb la hipocresia. No es pot permetre que els nostres representants mantinguin contínuament discursos contradictoris depenent de qui els escolta. Per posar un exemple entenedor i malintencionat: no es pot parlar d’independentisme el diumenge a Vic i de pressupostos de l’estat espanyol el dilluns al matí.
La pròxima legislatura Reagrupament serà al Parlament, el seu grup parlamentari estarà format per professionals de diferents sectors que no necessiten de la política per arribar a fi de mes, per parlamentaris amb llibertat de vot que se saben deutors de la confiança dels electors de la seva demarcació, per polítics independentistes que creuen que el dret a l’autodeterminació i la Declaració dels Drets Humans de Nacions Unides està per sobre de la legislació espanyola, i sobretot per persones que raonen i parlen clar. Diumenge i dilluns.

Enviat per Jordi A. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats