Convocatòria del procés electoral per a l’elecció de les comissió executiva de Sant Martí


Benvolguts companys i companyes,  

 

Us convoquem a l’ Assemblea Electoral que haurà de triar els membres de la Gestora Comarcal de Sant Martí. També teniu com a fitxer adjunt, el REGLAMENT ELECTORAL DE LES COMISSIONS EXECUTIVES COMARCALS O DE DISTRICTE.

 

a. Dia, hora i lloc de celebració de l’assemblea electoral:

Dijous 4 de febrer, 20h. Centre Cívic La Farinera del Clot,  Gran Vía de les Corts Catalanes, número 837 ( al costat Plaça de les Glòries )

b. PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Els candidats a la Comissió Executiva s’han de presentar individualment, enviant un Currículum Vitae de 10 línies, amb la possibilitat d’adjuntar una fotografia, i fent constar en l’assumpte del mail el nom de la comarca a la qual pertany, al correu:

mailto:eleccions-comarcals@reagrupament.cat

El termini de presentació de candidatures és de 10 DIES NATURALS a partir de la data d’enviament de la convocatòria electoral.

La votació es farà en llistes obertes, amb una única papereta amb els noms dels candidats ordenats alfabèticament, marcant una creu al costat del nom de cada candidat. Es podran marcar tants candidats com llocs a cobrir a la Comissió Executiva. Els candidats que ho desitgin, es podran agrupar en candidatures. En aquest cas, en la papereta electoral, al costat del nom de cada candidat constarà, entre parèntesi, la candidatura de la qual forma part.

Les paperetes de votació es facilitaran  a cada Gestora Comarcal des de l’àrea d’organització de Reagrupament.

Un cop tancat el termini de presentació de candidatures, des de l’àrea d’organització es proclamaran tots els candidats i s’enviaran els currículums a tots els associats de la comarca o districte per fer-ne difusió.

c. DIFUSIÓ DE CANDIDATURES

Les persones que s’ hagin presentat a les eleccions, podran fer campanya per la resta d’ associats, fent arribar les seves propostes al coordinador per tal que les envii via mail a la resta d’ associats.

d. PROPOSTA DE MEMBRES PER LA NOVA GESTORA

La Gestora provisional de Sant Martí ( després de discutir-ho i aprovar-ho a la darrera reunió ordinària de Sant Martí ), fa la següent proposta: Gestora de 8 membres: coordinador/a, tresorer/a, secretari/a, relacions institucionals, organització i logística, joventut, àrees de treball i programa, comunicació/imatge i expansió.

 

e. ORDRE DEL DIA DE L’ ASSEMBLEA ELECTORAL

a.      Constitució de la Mesa

b.      Elecció del nombre de persones que formen la Comissió Executiva

c.      Elecció dels membres de la Comissió Executiva

d.      Proclamació de la Comissió Executiva

 

 

 Aprofito per saludar-vos a tots i desitjar unes bones festes.

 

 

Barcelona, 23 de desembre de 2009

Jordi Sànchez ( Coordinador provisional Sant Martí )

Els Comentaris estan tancats