Els “grans amics” d’un ex-alcalde


bartuL’ex-alcalde de Santa Coloma de Gramenet i el seu entorn ha organitzat una “col·lecta ciutadana” per a poder pagar la fiança de 500.000 euros imposada pel jutge. El seu objectiu, diuen, aconseguir que tal personatge pugui passar les festes nadalenques amb la seva família a la seva “caseta” que té al Turó Park. Què bonic! Encara em cauen llàgrimes dels ulls davant de tanta solidaritat! Doncs mira si té bons “amics” i desperta simpaties que en un dia ha aconseguit reunir 400.000 euros. La resta ja l’aconseguirà la família, que la casa és gran. Qui no voldria tenir uns “amics” com aquests?! L’advocat diu que han estat “molts ciutadans” de Santa Coloma que han fet “petites donacions”. I què més! Ens pren per rucs? Per cert, entre aquests “amics” hi ha regidors socialistes que cobren el seu sou dels impostos dels ciutadans. Així, resulta que es posarà en llibertat gràcies als diners dels contribuents a una persona que justament se l’acusa de robar aquests diners. Igualet que en el cas de l’ex-regidor Dobarco. Ni “aires nous” ni punyetes. A Santa Coloma res ha canviat. Continuen governant els mateixos.

Afegit posterior: el Bartu ja ha sortit de la presó i el propi Miquel Iceta ha reconegut que militants socialistes han contribuit a pagar la fiança. Sense comentaris.
Afegit 2: en sortir de la presó, ha tingut la immensa barra de demanar per a la nova alcaldessa el mateix suport que ell ha rebut. Tindrà cara! Serà cínic! S’ha mostrat, també, agraït als companys de partit que li han pagat la fiança (no els hi ha calgut ni aval bancari). Entre ells, hi ha el President de la Diputació de Barcelona, el mateix que el 2007 acumulava fins a 20 càrrecs. Quina colla!

Enviat per Albert B. i R. associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats