CiU i PSOE ens ensenyen que NO ÉS la regeneració democràtica


Dijous vam viure un episodi especialment trist al parlament autonòmic. La proposta de fer una auditoria a l’ajuntament de Moià va ser refusada amb els vots de CiU i el PSOE. Minuts després la de fer una auditoria a l’hotel Miramar de Barcelona fou refusada amb els vots del PSOE i CiU.

J. Montràs (CiU) ha estat 31 anys controlant la hisenda local de Moià. Un cas més de regeneració en els càrrecs. Moià té un deute de 20 milions d’€, dels més alts del Principat. Com els seus impostos municipals. Les acusacions de clientelisme i corrupció han anat creixent des de 2006. El PSOE creu que no cal investigar-ho.
L’ajuntament de Barcelona té el 10 % de l’hotel Miramar. Les obres han ascendit a més de 30 milions d’€ per fer un hotel. Les sospites sobre l’afavoriment a la concessió d’obres són clares des de 2006 i s’han demanat diferents informes. Un d’ells l’ha demanat el propi ajuntament de Barcelona. CiU creu que no cal investigar-ho.
CiU i el PSOE sembla que han teixit durant tres dècades una xarxa clientelar. Una teranyina protegida per uns mitjans de comunicació afins que, ahir, van tapar aquest nou cas d’omertà. I aquests acusen Carretero i Laporta d’italianitzar la política catalana!. No és el primer cas d’omertà :
- On ha anat el 3 %?.
- Han tirat de la manta Pujol i el president de la Fundació de CDC?.
- Han investigat els famosos informes ficticis de la Generalitat i l’ajuntament ?.
- I el cas Pretoria que implica dirigents de PSOE i CiU?.
- O el cas Palau d’on, sembla, els dos bàndols van cobrar?.
Només X. Trias va gossar criticar CiU per la seva actitud. Això l’honora tant a ell com deixa en evidència els qui callen. Quan vinguin eleccions CiU que no ens vingui amb la cantarella de que ells són l’alternativa al PSOE. No ho són. Per tot això caldria una regeneració de la política catalana. Explicar-ho comença a ser fàcil. Regeneració democràtica és evitar que passin coses d’aquestes i, si succeeixen, denunciar-ho.

Enviat per Jordi Vàzquez associat a Reagrupament – Sant Martí.

Els Comentaris estan tancats